reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Witam w ten piękny pochmurny sobotni poranek ;-)

Monarti - witamy!!

Ja w czwartek zaliczyłam 1 wizytę, jest kropka z echem serca, 27.03 idę z wynikami badań to już cos więcej będzie widać. Wcześnie byłam w porównaniu do pierwszej ciąży bo wtedy 9t4d. Wcale się nie czuje ciążowo, tylko brzuch wieczorem się ujawnia a rano już go niema.

Miłego dnia życzę wszystkim, ja lecę na zakupy a potem będę robić rurki z kremem ;-)

reklama
Dzień dobry kochane :-)

Gośka03 u mnie tylko czuć brzuszek jak cały dzień jestem na nogach :-) tylko mdłości dokuczaja na wieczór :-( ale już nie długo :-) w środę wizyta będzie 10tc i 4 dzień pierwszy raz usłysze serduszko :-)już się nie mogę doczekać

Julia :-) może taki wątek powstać ale zamknięty to jednak publiczne forum i wszyscy mogą to czytać ;-) ale pomysł ok :-)

Życzę miłego dnia

Hejka :-)

witam nowe mamusie :-)

można założyć grupę zamkniętą :tak: też chętnie Was zobaczę!

U nas pogoda do doopy i z humorem też średnio..

Miłego dnia.. :*

hej dziewczyny - straszny sen miałam, chyba po rozmowie z przyjaciólka beta wyszła 19000 gdzie 3 tyg wcześniej było 10000:baffled: nie jestem ekspertem ale chyba nie zbyt duży ten przyrost

Monarti - witaj , ja mam w pt usg 7tc2d też liczę na serducho, tym bardziej ze często podbrzusze mnie ćmi, a dziś to mi się w nim przerwraca

co do fotek to mozemy na FB się dodać to zobaczycie:tak:komu dać link do mojego profliu na priv?

Iwo powyżej 1200 beta podwaja się co 72-96 godzin, a powyżej 6000 wolniej niż co 96 godzin.

Po pierwsze rośnie! Niby w 3 tygodnie mało urosła, ale niech jeszcze czeka. Na październikówkach jest kobietka, u której beta wolno rosła i pęcherzyk wolno rósł. Chciała się z nami żegnać, a na wizycie zobaczyła serduszko w końcu.
Nasza Emalia też długo czekała za serduszkiem.
Za ile koleżanka ma kolejną wizytę?

Ostatnia edycja:
Julia, można zrobić taki temat, ale ja wolę w zamkniętej grupie pokazać siebie, albo na FB też w zamkniętej. Nie chce aby ktoś później wykorzystał moje zdjęcia.

Benfica, z tą pogodą miałaś rację. Nad ranem się obudziłam i słyszałam jak deszcz pada i wiatr mocno wieje. Ale zimno... nawet nie chce się z domu wyjść. Dobrze, że wczoraj dziewczynki na placu zabaw się wybawiły, bo dzisiaj nie będzie na to szans. Pada.

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio.:-) Od rana słonecznie, a w nocy lało i strasznie wiało, że wstawałam wszystkie drzwi zamykać, bo ciągle coś dudniło. Na szczęście do samego rana słoneczko:cool2: Wziełam się za porządki... Lena u koleżanki, mąż pomaga koledze przy naprawianiu auta, a ja sobie powolutku sprzątam, z przerwą na BB.;-)
Ja jestem za grupą zamknięta na FB. :tak:

goska03 Gratuluję udanej wizyty i przede wszystkim serdusia.:tak:

Uciekam dalej sprzątać i obiadek szykować, dziś kurczak w potrawce i ziemniaczki.
Miłego weekendu!:-)

Iwo, u mojej siostry pierwszą ciąże usunęli, bo się nie rozwijała, a drugą ciąże miała podobnie do Twojej koleżanki. Lekarz napisał jej skierowanie do szpitala na usuwanie, ale w szpitalu dali tydzień czasu na sprawdzenie i dzięki temu okazało się, że dzieciaczek zdrowy i zaczął prawidłowo rosnąć. Teraz córka mojej siostry ma 3 latka :) Kochana, trzeba myśleć pozytywnie. &&&&&& aby jednak było wszystko w porządku.

reklama
Witam w sobotę i ja :)
Czekam nadal za łóżeczkiem i wózkiem, mam nadzieję, że po niedzieli już będę mogła odebrać.. A wgl od zmiany pogody strasznie boli mnie głowa, w nocy myślałam że oszaleje i na nieszczęście nie miałam nawet apapu w domu :/
Witam nową mamusie:)
A co do zamkniętej grupy na fb to też jestem za :) Jakby co dajcie znać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry