reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

goska gratuluję serduszka :-D

julia to zazdroszczę, że tak szybko Ci włoski rosną :tak:

kinia
co u Was, jak się czujesz?

Cześć :)

Oj czuć weekend, bo pustki, ale rozumiem, bo sama niespecjalnie mam czas, żeby zajrzeć :sorry2: u nas dziś typowy marzec - jak w garncu - niebieskie niebo, a za moment grad i wichura :szok: w zasadzie wieje cały dzień i to porządnie... Siedzieliśmy w domu, bo Gabryś chory :dry: ale widać poprawę od wczoraj, więc mam nadzieję, że się jednak obejdzie bez antybiotyku :happy2:
Jeśli chodzi o pokazanie się, jestem za tylko mimo, że minimum 8godz dziennie spędzam przy kompie, to nie ma mnie na fb ;-) tak już mam, że mnie takie serwisy społecznościowe jakoś mnie nie kręcą... :sorry2:

reklama
hej hej

Nie było mnie kilka dni. Jakoś ten czas szybko zleciał. Przez 2 dni nie miałam internetu, mąż był na L4 wiec razem spedzalismy czas. W międzyczasie byłam na badaniach prenatalnych. Wyszły nieprawidłowości, które mogą świadczyć o tym, że dziecko może mieć zespół downa. Podłamałm sie. Chociaż lekarka powiedziała, że większa szansa jest ze bedzie zdrowy to mam brać to pod uwagę. Zaproponowali mi badania inwazyjne, na ktore się nie zgodziłam, bo to i tak teraz nic nie da :/ i tak mi smutno, choć w głębi serca wierzę, że synuś jest zdrowy

Benfica - ja mam konto ale FB służy mi do podgladania znajomych,nie opisuje każdego etapu swojego dnia dla mnie jest to niezrozumiałe, jak to ludzie uwielbiają się chwalić:eek:

Młoda niestety na antybiotyku, po 4 dniach gorączki wyszły leukocyty w moczu:-(

Wikki - musisz byc dobrej myśli, życzę by synuś okazał się zdrowy

Cześć dziewczyny, kope lat mnie nie było ale tak to jest jak mąż do domu wraca.
Urwanie głowy mam też bo mam ekipę brukarską przed domem + synu siedzący ze mną w domu. Byliśmy u homeo, dostał leki i jak na razie siedzi w domu już tydzień (od jutra tez tydz w domu) bo wychodzi z niego całe zło ;-)
Pogoda od wczoraj masakryczna, wieje ze łep urywa i w dodatku pada. Koszmar. No ale ponoć jutro ma być już lepiej, oby!
Byłam także na genetycznych, opisałam w odpowiednim wątku.

wikki kochana, a co wyszło nie tak? Na genetycznych wcześniejszych nic nie wyszło?? Będzie dobrze, zobaczysz choć wiem jak musisz się czuć :-(

iwo zdrówka dla córci! Jak się czujesz??

madziulek pochwal się wózkiem i łóżeczkiem :tak:No chyba, ze się już chwaliłaś to napisz gdzie co i jak :happy:

przepraszam, nadrobiłam ostatnią stronę , później zajrzę dalej

Agamemnon, nie dziwie się że Ciebie nie było. Mąż przyjeżdża to trzeba razem spędzić czas :) Mam nadzieje, że niedługo u nas coś się ruszy i M wyjedzie na 3 miesiące i po 3 miesiącach zabierze nas ze sobą. Ciężko jest tu. Wcześniej kończył z soboty na niedziele 2/3, a teraz prawie 6-ta godzina jest w domu ;/ Głupia brygadzistka uprzykrza innym życie i każe tyle robić, bo sama jest w domu, bo jej facet siedzi ;/

Benfica, iwo, Agamemnon, zdrówka dla Waszych dzieci :*

Wiikki, Kochana będzie dobrze :* Nie denerwuj się. Wiem, że łatwo mi pisać, ale postaraj się o tym nie myśleć.

Na genetycznym wyszła wieksza przezierność ale test Pappa wyszedł ok. Jednak teraz wciąż grubszy fałd karkowy, dodatkowo niedomykalność zastawki serca i za krótka kość udowa. Mam nadzieje, że tylko to zbieg okoliczności i synek ( jednak bedzie Fabian ) jest zdrowy.

Maluś faktycznie Polska rzeczywistość jest straszna, trzeba harować jak wół, żeby coś w życiu mieć ale wtedy praktycznie nie ma się czasu już na nic :/ straszne to

Benficka, Natkusia
jak Wasze twardnienia? Ja tez miewam, choć jak teraz mi zwiekszył ilosc luteiny to rzadziej odczuwam

miłej niedzieli

Agamemnon a łóżeczko pokażę, jak już będzie stało w pokoju, a wózek ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: Bebetto NICO PLUS (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + torba pielęgnacyjna GRATIS tylko kolor niebieski :) Mam nadzieję, że w tym tygodniu już będą u mnie te rzeczy w domu :)
Wiki wszystko będzie dobrze, może akurat (miejmy taka nadzieję) lekarze się pomylili..
Pogoda mnie dobija, spać mi się chce jak nigdy w życiu..

Na genetycznym wyszła wieksza przezierność ale test Pappa wyszedł ok. Jednak teraz wciąż grubszy fałd karkowy, dodatkowo niedomykalność zastawki serca i za krótka kość udowa. Mam nadzieje, że tylko to zbieg okoliczności i synek ( jednak bedzie Fabian ) jest zdrowy.i
Odszukałam Twoja wypowiedz w wizytach, czyli w sumie byłaś w lepszym położeniu bo miałaś 2,48 i maluch miał 7cm. No u mnie jest 2,50 i małe miało 5,9cm. Na tamten czas wszystko dobrze było z przepływem krwi i pracą komór oraz tętnic??
Wiesz, test paap-a to statystyka. Wiadomo, jak wyjdzie zdaniem lekarza dobrze to nie ma podstaw do amniopunkcji, a to przecież w takim wypadku b.ważne badanie. No ja tez wyniki mam mieć w piątek. Co z tego, ze wyszłyby mi dobrze, jak juz jest zasiane ziarno niepewności i żadne "będzie dobrze" mnie nie uspokaja. Byłoby dobrze, gdyby nie było tych wszystkich podejrzeń, a tak zostaje się martwić aż do końca. Masakra jakaś.
Ile kosztuje amniopunkcja na życzenie? W ogóle można sobie takową zażyczyć??

madziulek, wózek ekstra :-) Już widzę te test driv'y po domu :-D Ja już wózek mam po synku, ale nie moge się doczekać kiedy wpadnę na strych i zniosę całą wyprawkę :-)

Malusiolka trzymam kciuki za Wasze plany! :-)

reklama
Agamemnon przezierność wynosiła 2,7 w poście mi się pomyliło, wzięlam jakąś inną wartość. Póżniej zobaczyłam w karcie. Nie mam pojęcia ile aminopunkcja kosztuje, ja mogłabym ją mieć za darmo ze względu na te parametry, które odbiegają od normy.
Duzo się dowiem w piątek po echu serca, wtedy kardiolog będzie badal serduszko Młodego. Przepływy były ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry