reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Jestem zalamana na moim watku zmarla kolezanka na raka ,znalysmy sie prawie 5lat :'(:'(:'(
Osierocila dwojke coreczek...
Najgorsze jest to ze na tym samym watku inna kolezanka dowiedziala sie ze ma raka:'(

reklama
Julia - ta Kasia? Jeszcze parę dni temu pisała, że czeka aż ta choroba się skończy, aż wyzdrowieje.... :-( Pamiętam jak Emalia w styczniu pisała, że potrzebna jest pomoc finansowa dla niej. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czują jej bliscy :-( Dwójka małych dzieci :-( :-(

Julka - straszne co piszesz. Niestety nowotwory stały się obecnie plagą :( medycyna tak do przodu poszła a nikt lekarstwa nie odkrył....

Dziś pierwszy dzień bez porannych sensacji. Wreszcie się czuje jak człowiek :)

Cześć dziewczynki.

Przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale po tym szpitalu z chorobą wróciłam, więc większość weekendu przeleżałam i nawet komputera praktycznie nie włączałam.

Ja czuję się lepiej, tyle, że mam katar. Zaraz wychodzę z Nadią na zakupy, bo ją też rozebrało, więc do przedszkola też nie poszła. Tak w ogóle to od kwietnia Nadia zostaje w domu, płacę prawie 400 zł za przedszkole, a Nadia jest tam 3,5h , więc póki co zostaje w domu, bo dla mnie to bardziej opłacalne i więcej tak naprawdę się namęczę wycieczkami do przedszkola i z powrotem. Od września mam nadzieję pójdzie do państwowego to wtedy będzie siedzieć normalnie i nikt do spania jej nie będzie zmuszał, tak jak jest w tym momencie.

reklama
Cyntio tak to wlasnie ta Kasia...:(:( Przy takiej tragedi czlowiek staje na chwile i docenia to co ma...my tak latwo zapomniamy o tym jak zycie jest kruche i trzeba je doceniac....:(

Kinia na temat watku ktory utworzylas, o czym on byl?
WIesz co w sumie masz racje z tym przedszkolem, wogole masakra ile za nie placicie!!! my za 7 godz placimy jakies 170zl z obiadem,
dokladnie pozniej ja wyslesz do panstwowego:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry