reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia, chodzi o jakiś wątek w grupie zamkniętej, który kiedyś utworzyłaś. My go nie pamiętamy, a ja założyłam wczoraj nowy wątek zamknięty Ciąża Ze Staraczek 2013, aby tam wklejać swoje zdjęcia i piać coś ważnego. Jeżeli nie odpowiada mój wątek mogę usunąć :)

Grzaneczko :* Witaj Kochana.

reklama
Hejka:-)

Malus Poprosze o zaproszenie do grupy prywatnej.:-)

julia To straszna tragedia.:-( Trzymaj sie!

Bylam dzis u poloznej, wszystko ok, malutka wazy juz ok 1200g, i w sumie to wszystko czego sie dowiedzialam,;-) W moczu zadnych bakterii nie ma, cisnienie w normie, wiec wszystko ok.
Ok biore sie do roboty bo jestem w szkole.

Jezu.. znałam Kasię z moderatorek i strasznie żyłam jej historią.. miałam nadzieję, że się uda :-( po prostu nie wierzę..

miałam napisać posta ale ta wiadomość strąciła mnie z nóg..

Odezwę się później

Julia, Malusia to była grupa dotycząca staraczek 2013 i tam można było zdjęcia wrzucać. Ale nie było to chyba zamknięta grupa i była założona przez Lamorelę chyba. Ja zakładałam jedynie wątek ciąża ze staraczek. A nie można zrobić po prostu zamiast grypy, to tematu na naszym forum- zamkniętego?

Kinia, nie da się zrobić z naszego podforum wątku zamkniętego. Owszem zamkniesz temat, ale wszyscy będą widzieć co piszemy i tylko Ty i ja będziemy mogły tam pisać. Każda z dziewczyn musiałaby być moderatorem tego podforum, ale to nie możliwe. Dlatego też otworzyłam grupę zamkniętą, aby wrzucać zdjęcia. Na co dzień tu będziemy pisać, a tam pokazywać się i pisać o ważnych sprawach. Jeżeli chętne jesteście dajcie znać dodam Was :)

Cześć dziewczyny :-) dawno mnie nie było, ale jakoś nie wiedziałam co pisać :zawstydzona/y: w sumie to teraz też nie wiem co mam napisać bo jak weszłam na forum i zobaczyłam tą straszną wiadomość o odejściu Kasi to już w ogóle... masakra :-( szkoda człowieka... i dzieci...

ja jakoś się kulam. W ciągu 4 tygodni przytyłam 5kg :szok:

julia straszna historia z tą Kasią :-( najgorsze, że dziewczynki zostały bez mamy :-( mnie to zawsze boli i wkurza, że dewianci i psychopaci, którzy krzywdzą innych żyją sobie na koszt państwa, żeby potem wyjść z więzienia, a potrzebnym, przyzwoitym ludziom przytrafiają się takie tragedie :zawstydzona/y:

malus ja chętnie na zamknięty :happy:

Jak już będę na zamkniętym napiszę, co u nas ciekawego ;-)

A tak to nudy... małż w trasie, ja słomiana wdowa... ;-) jeszcze 2tyg i chyba L4 ;-)

reklama
Hej. Straszna tragedia z tą Kasią.:-( Biedne dzieciaczki. :-(

Ja dziś z Leną zostaje w domu, bo jest przeziębiona, źle się czuje i nie chciała iść do przedszkola. Niech się wyleży, może jutro będzie lepiej, oby...

Miłego dnia!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry