WItam
Ja nie zagladalam do Was bo mialam wczoraj impreze urodzinowa

bylo super niestety bardzo zle skonczylam..

od 5 lat niemialam takiego stanu wrrr;/
Wszystko przez gre ktora dostalam w prezencie

i na zlosc kazdy kazal mi pic;/
Malus ja mowie o zamknietej grupie

niechce sie tu nikomu pokazywac obcemu

zajmiesz sie kochana tym?
Wikki oj kochana, rozumiem twoj strach...ja mialam przeziernosc 4mm do tego wodonercze,brak kosci nosowej,jelita hypoechogenne...
Zycze ci by twoj synus byl zdrowy!! Daj znac po wizycie u kardiologa
Lekarz mi mowil ze czasami przeziernosc jest ok a dzieci rodza sie chore, ostatnio na wizycie mowil mi ze jesli zajde w ciaze, bez niczego mam prawo do aminopunkcji a ktorej napewno z korzystam.
Agamemnon niemam pojecia ile kosztuje aminounkcja a zapytaj sie lekarza czy jesli jest taka przeziernosc zeby skorzystac z takiego badania? czekasz za wynikami Pappy?
, masz racje Papa jest staystyka mi ZD wyszlo 1;6 ,ja jestem za takim badaniem bo wiesz juz wczesniej i mozesz czasami za planowac przyszlosc rozeznac sie w chorobie..
Nawet niemoge sobie wyobrazic zebym musiala czekac do konca ciazy by dowiedziec sie czy dziecko jest zdrowe...
Wspolczuje Wam tego ze pojawily sie te watpliwosci i mam nadzieje ze wzystko sie dobrze zakonczy...
CO do Amino to wydaje mi sie ze kosztuje pewnie w jakiejs klinice okolo 2 tys...
Ja majac w szpitalu i chcac uzyskac wyniki w pare dni zaplacilam 1000zl prawie
Jak bylam na wizycie to lekarz mi mowil ze jest jakis wysyp nieprawidlowosci bo po mnie wyslal 3 kobiety z podjerzeniami..

mowil ze to statystyka za chwile znow bedzie spokoj na dluzszy czas...;/