reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

wiikki no nic, musimy się jakoś wspierać bo wiem dokładnie co czujesz.
Na dzień dzisiejszy jestem niesamowicie wkurzona, nie wiem na co mam tego nerwa ale jest okropny.

reklama
WItam
Ja nie zagladalam do Was bo mialam wczoraj impreze urodzinowa:) bylo super niestety bardzo zle skonczylam..:( od 5 lat niemialam takiego stanu wrrr;/
Wszystko przez gre ktora dostalam w prezencie:) i na zlosc kazdy kazal mi pic;/

Malus ja mowie o zamknietej grupie:) niechce sie tu nikomu pokazywac obcemu:) zajmiesz sie kochana tym?

Wikki oj kochana, rozumiem twoj strach...ja mialam przeziernosc 4mm do tego wodonercze,brak kosci nosowej,jelita hypoechogenne...
Zycze ci by twoj synus byl zdrowy!! Daj znac po wizycie u kardiologa
Lekarz mi mowil ze czasami przeziernosc jest ok a dzieci rodza sie chore, ostatnio na wizycie mowil mi ze jesli zajde w ciaze, bez niczego mam prawo do aminopunkcji a ktorej napewno z korzystam.

Agamemnon niemam pojecia ile kosztuje aminounkcja a zapytaj sie lekarza czy jesli jest taka przeziernosc zeby skorzystac z takiego badania? czekasz za wynikami Pappy?
, masz racje Papa jest staystyka mi ZD wyszlo 1;6 ,ja jestem za takim badaniem bo wiesz juz wczesniej i mozesz czasami za planowac przyszlosc rozeznac sie w chorobie..
Nawet niemoge sobie wyobrazic zebym musiala czekac do konca ciazy by dowiedziec sie czy dziecko jest zdrowe...
Wspolczuje Wam tego ze pojawily sie te watpliwosci i mam nadzieje ze wzystko sie dobrze zakonczy...
CO do Amino to wydaje mi sie ze kosztuje pewnie w jakiejs klinice okolo 2 tys...
Ja majac w szpitalu i chcac uzyskac wyniki w pare dni zaplacilam 1000zl prawie

Jak bylam na wizycie to lekarz mi mowil ze jest jakis wysyp nieprawidlowosci bo po mnie wyslal 3 kobiety z podjerzeniami..:( mowil ze to statystyka za chwile znow bedzie spokoj na dluzszy czas...;/

agamemnon, wikki Trzymam za Was bardzo mocno kciuki, a jeszcze bardziej za Wasze maleństwa! Będzie dobrze, MUSI!!!

Madziulek
Świetny wózeczek.:tak: Ja też już swój zamówiłam, ale będę go miała dopiero przed Wielkanocą, bo nadałam na adres w Polsce, a mąż przed Świętami przywiezie mi go tu do Danii. Czekam na fotke łóżeczka w pokoiku.:tak:

Byliśmy dziś na zakupkach, nie udało mi się kupić dla Lenki kompletów na dwór do przedszkola, ale kupiłam jej buty i kalosze i sobie kupiłam Conversy:-D

Lece się kąpać i kłade się do łóżka, bo jestem już wykończona. Dobranoc!

Julia, współczuje Tobie <przytul> Ale ciesze się, ze urodzinki udane :) Kochana, założyłam taką grupę.

Jeżeli któraś z dziewczyn chętna, aby należeć do zamkniętej grupy Ciąża Ze Staraczek 2013, proszę pisać wyślę zaproszenie :)

agamemnon, wiikki trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki &&&&&&&&&&&&&&

wiikki ja biorę lutkę, ale brzuch mi się spina, niestety nie zauważyłam, żeby mi pomagała jakoś szczególnie :-( do tego Młody od wczoraj jakoś mocno naciska mi na dół, ciągle czuję taki napór, kłucia itp. :-( jeśli jeszcze ze dwa dni tak będzie, to nie przełożę tej wizyty z 21.03 na 28.03 tylko pójdę w najbliższy piątek... trudno, jakoś sobie beze mnie poradzą jak będę o tydzień krócej w pracy :-(

julia to faktycznie ostro na urodzinach było ;-) ale raz nie zawsze :-p mi się parę razy w życiu też udało grubo przeholować, ale jak to mówią - raz się żyje, wszystkiego trzeba w życiu spróbować :* a co do statystyki - rzeczywiście jest bezwzględna i cały czas mi przykro, że akurat na Was trafiło... :*

Ja mam jutro taki dzień, że może się okazać, że będzie u nas w domku rewolucja ;-) jak się coś wyjaśni to zdradzę co to ;-)

Benfica - no to teraz padam i ciekawość mnie zżera :) pomyśl o sobie a nie o innych. Poradzą sobie bez ciebie. Ja też mam jednoosobowe stanowisko ale od czego są telefony :)

Agamemnon, Wikki - &&&&& za Wasze maleństwa.

Malusiolka - a ta grupa co Kinia zakładała?
A właśnie Kinia co u ciebie? Jak się czujesz?

Benfica idz idz nie przedkladaj wizyty, i mam nadzieje ze nic zlego sie niedzieje!
No wlasnie raz nie zawsze:) niemam zamiaru tak sie zalatwic na kolejne pare lat heh
Prosze jutro sie pochwalic o co chodzi!:)

Szczerze do mnie samej nawet to niedochodzi co przeszlismy...:(

Malus dostalam zaproszenie dziekuje:)

Iwo faktycznie ale niepamietam nawet gdzie i jaka? moze poczekamy a zKinia sie wypowie na ten temat jak faktycznie to usuniemy ta lub tamta...
Jak sie czujesz?:)

No wlasnie Kinia jak sie czujecie?:)

reklama
Julka - dziękuje jest ok. Włączyły mi się zachcianki np. na serek wiejski którego już z rok nie jadłam :)

Malusiolka - musiałabym sprawdzić na kompie a z telefonu piszę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry