Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Natkusia, uważaj na siebie Kochana :* Mocno zaciskam &&&&&& aby nie było powtórki :*
Julia, fajnie że napisałaś :* Ja mam w planach iść do fryzjera, ale sama nie wiem. Ścinać, nie ścinać. Szkoda mi trochę włosów
Do fryzjera mam parę kroków, bo to obok w budynku, ale sama nie wiem. Miałam wczoraj się zapisać, ale czasu nie było. A zaraz M jedzie po wyniki (wczoraj miał robione badania do pracy, bo mu się kończą) i później na myjnie. Może jak wróci, to wybiorę się. Ale jeszcze nie wiem
Wszy panujące w szkole, najgorsze co może być. Dobrze, że nie puszczasz dziecka do przedszkola.
Kinia, trzymaj się :* Kochana, mam nadzieje, że w końcu w tą głowę Twojego A coś wejdzie. Najważniejsza jesteś teraz Ty, maleństwo no i Nadia :*
Kasiula, po cichutku gratuluję dziewczynki
Najważniejsze, że zdrowe maleństwo :*
Dziewczyny, Wasze suwaczki są takie wysokie, że aż miło się patrzy
Jeszcze niedawno wszystkie siedziałyśmy na Staraczkach 2013, a teraz 20 tydzień, 25 tydzień, prawie 30 tydzień i ponad 30 tydzień
Już się nie mogę doczekać jak zobaczę Wasze maluszki 
Grzaneczko, co u Ciebie?:*
mamaTomeczka, co tam Kochana ?:*
Asicka, a co z Tobą i z malutką? Mam nadzieje, że ni opuściłaś nas. :*
Benfica, gdzie mówili o tj pogodzie? Oby to nie była prawda
Nie lubię zimna.
Julia, fajnie że napisałaś :* Ja mam w planach iść do fryzjera, ale sama nie wiem. Ścinać, nie ścinać. Szkoda mi trochę włosów
Kinia, trzymaj się :* Kochana, mam nadzieje, że w końcu w tą głowę Twojego A coś wejdzie. Najważniejsza jesteś teraz Ty, maleństwo no i Nadia :*
Kasiula, po cichutku gratuluję dziewczynki
Dziewczyny, Wasze suwaczki są takie wysokie, że aż miło się patrzy
Grzaneczko, co u Ciebie?:*
mamaTomeczka, co tam Kochana ?:*
Asicka, a co z Tobą i z malutką? Mam nadzieje, że ni opuściłaś nas. :*
Benfica, gdzie mówili o tj pogodzie? Oby to nie była prawda
Nie lubię zimna.
w pon idę po miesiącu brania tych leków na kontrolne badanie krwi i zobaczymy 
ja miałam robione chyba ok. 1,5 roku temu, super natrualnie wyglądało
gdyby m itak po farbowaniu nie wypadały włosy, to na pewno bym jeszcze zrobiła
dla naszych chłopaczków dziewczynki są potrzebne przecież
już rozmawiałam dziś z kierowniczką i umówiłyśmy się, że zostanę do końca marca, bo wdrażam koleżankę, która wróciła z wychowawczego i przejmie moją działkę, a potem L4... mam nadzieję, że do tej powy nic się nie wydarzy, to jeszcze 2tyg