reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Grzaneczko wiesz co w sumie moze to i lepiej ze chca bardziej naturalnie do tego podejsc...szyjka jest waznym organem:):) ale rozumiem tez twoja rezygnacje!;/
Ktoz to wie moze ruszy sie z nienacka;p

reklama
grzanka qrcze wiem, że to czekanie może wykończyć... :-( Kochana &&&&&&& żeby się jednak coś ruszyło szybko :*

marchew za Ciebie też &&&&&&&&&&&

julia oj pytanie "dlaczego" powtarzane po milion razy na dzień to jest ulubione pytanie Gabrysia :sorry: zwykle taka wymiana pytanie-odpowiedź ciągnie się w nieskończoność :-p

cyntia jak skurcze? Męczą Cię?

Ja czekam na małżowego, ale chyba będziemy dziś siedzieć w domu, bo pogoda nie sprzyja wycieczkom... :confused2: ja w ramach relaksu przesadziłam parę kwiatków w domu :happy: no i nadal mam problem z laktacją w prawej piersi... :baffled: nic nie pomaga, z częstszym przystawianiem włącznie... :baffled: a dziwne, bo wczoraj było nieźle, a dziś znów posucha... :confused:

Hej. Ja też w domu :-) ktg wyszło ok więc dostałam pismo, że odmawiają przyjęcia do szpitala :-D więc teraz tylko czekać do następnej wizyty która ma być we wtorek :-D oj uparciuchy z tych naszych dzieciaczków :-D ciepło i przyjemnie im w naszych brzuszkach i nie chcą jeszcze ich opuszczać :tak: musimy cierpliwie poczekać aż naszym pociechom zrobi się ciasno i w końcu do nas wyjdą :-D

muszę się wziąć za ogarnięcie chatki bo nic dziś nie zrobiłam :szok:

a pan dziś na stacji paliwowej pyta mi się:
- to na kiedy termin?-ja mu na to-
- no tydzień mi został - pan z wybałuszonymi oczyma-
- i jeszcze jeździsz samochodem?- :-D:-D ja mu na to
- a co tam, jak zacznę rodzić to wsiądę i pojadę :-D

Grzanko jak tam?;-)

Marchew ruszylo sie cos? I wspolczuje tego bolu...ale chwila moment i bedzie dzidzius po naszej stronie:-)

Ewka no ciekawe czy doczekasz wizyty hehe

julia - nic! trochę poplamiłam, czop nie odszedł, zero skurczy... jutro zatrudniam męża do szczypania ;p bo nie chce trzeci raz tego masażu... piję już cztery herbaty z liści malin dziennie... a jedyne co to byłam trzy razy już w toalecie ;p

Grzanka - jak tam u Ciebie?

Marchew masz biegunke?:-) bo niby ona tez zwiastuje zbilzajacy sie....:p
No mam nadzieje ze niebedziesz musiala miec tego robionego niech maz ladnie sie przez wekeend postara hehe:-)

Cos czuje ze Grzanka rodzi..:-D:-D:-D

Marchew moja znajoma w dniu porodu miala biegunke ;-) trzymam kciuki &&&

Grzanka jezeli to Wasza chwila to trzymam mocno kciuki za szybki malobolesny porod ;-)

Ewka ty tez sie szykuj ;-) moze chce zaskoczyc mame w weekend :-D

reklama
Ale macie przeczucia:) jestem na porodowce, w nocy mi polecialy wody, mam 4cm. Nie mam skurczy ale mocne bole w podbrzuszu. Czekam na sale bo w nocy jakis wysyp porodow byl tutaj:)

Trzymajcie kciuki! Oby szybko poszlo:)

Do góry