reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ale macie przeczucia:) jestem na porodowce, w nocy mi polecialy wody, mam 4cm. Nie mam skurczy ale mocne bole w podbrzuszu. Czekam na sale bo w nocy jakis wysyp porodow byl tutaj:)

Trzymajcie kciuki! Oby szybko poszlo:)
No to już laska z górki jesteś :-) Trzymam kciuki aby szybko i bezboleśnie !!!!!!!

reklama
grzaneczko trzymam mocno kciuki za szybkie rozwiązanie &&&
marchew jak u Ciebie? Też na porodówce? A jeśli chodzi o wydalanie to ja od tygodnia mam takie luźne i też myślałam, że to jakiś zwiastun, ale nic się nie dzieje :-(

mnie wczoraj kręgosłup dał się we znaki, trochę poprasowałam po południu, a zaś chodzić nie mogłam, brzuchol też trochę boli jak na @ ale poza tym cisza :sorry2: a według ovufriend dziś mam rodzić :-D

Grzanka kciuki co byś szybko tuliła malucha:)

Marchew i Ewka trzymajcie się, będzie dobrze na Was też czas przyjdzie:)

A u nas wszystko po staremu:)

O ja cie Grzanka!!!!!! Ty już pewnie maleństwo tulisz!!!

Mama Tomeczka -
fajnie czytać że jest już OK, u mnie też już przeszło. Jak ten test wygląda? Ja mam dużo wodnistego śluzu. NA usg wyszło że ilość wód w normie a następne mam w środę, brzuszek rośnie więc to raczej moje schizy.

Agniecha - nie ma takich!! Pisz co słychać a nie tylko kciuki trzymasz!

Natkusia - jeszcze tydzień i odetchniesz:tak:

Dziewczynki czy was też w nocy tak bolą uda, jak śpicie na boku? Przez to musze zmieniać pozycję kilka razy w nocy:baffled: a to dopiero półmetek. Dziś zrobiłam rozgrzewkę przed ćwiczeniami, bo od jutra chce codziennie poświęcić trochę czasu na ćwiczenia i może coś się polepszy...............

reklama
Iwo, :-* u mnie ok, jeszcze dwa tyg i jedziemy na małe wczasy nad jeziorko i już się doczekać nie mogę, rosnę i rosnę :) za tydzień w piątek mam kolejną wizytę. Jakaś ta ciąża strasznie stresująca dla mnie jest, ciągle mam jakieś głupie myśli że coś się stanie i wyzbyć sie tego nie mogę, potęgują to jeszcze głupie sny,

A co do bóli ud to ja tak nie mam, ale już mam problem z przekręcaniem się na druga stronę, jak słonica się czuję :)

Do góry