iwo:)
Fanka BB :)
Maluś - ale super wieści!! Ja wychodzę z załozenia że w tyg to po 12 h można pracowac byle by miec weekendy dla siebie 
Wikki - ech te męskie durnoty! Kurcze przeciez my nie prosimy o wiele wystarczy powiedzieć "trzymaj się kochanie, nie martw się będzie dobrze" tak trudno się domyśleć?!
Poszłam do zoologicznego i patrzę a tam maleński sklepik z używkami z Angli, weszłam zaglądnać a tam pachnące ciuszki, bez plam i zniszczeń. Kupiłam 2 bodziaki i pajacyk Disneya za wszystko dłam 9,50
Pani mówi że we wtorek pojedzie tylko po dziecięce i bym przyszła bo ma też na zimę kombinezonik niedźwiadka to mi przyszykuje skoro szukam grubszych rzeczy....
Taka bzdeta a poprawia humor

Wikki - ech te męskie durnoty! Kurcze przeciez my nie prosimy o wiele wystarczy powiedzieć "trzymaj się kochanie, nie martw się będzie dobrze" tak trudno się domyśleć?!
Poszłam do zoologicznego i patrzę a tam maleński sklepik z używkami z Angli, weszłam zaglądnać a tam pachnące ciuszki, bez plam i zniszczeń. Kupiłam 2 bodziaki i pajacyk Disneya za wszystko dłam 9,50
Pani mówi że we wtorek pojedzie tylko po dziecięce i bym przyszła bo ma też na zimę kombinezonik niedźwiadka to mi przyszykuje skoro szukam grubszych rzeczy....Taka bzdeta a poprawia humor