Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Oprócz picia dużej ilości wody i owoców, musiałam wyrzec się czekolady, którą jadłam w ogromnych ilościach. Polepszyło mi się bardzo, więc jesli ją jesz to lepiej zrezygnuj. 
procz tego naprawde sie wkurzam na spanie czasem nie moge juz wytrzymac.....
;-)
, ale pocieszam się że po urodzeniu zejdą tzn rozjaśnią się i nie będą widoczne. Ja dużo przytyłam i pojawiły się od razu ogromne ale staram się nimi nie przejmować. Wiadomo nie wygląda to super, ale Filipek mam nadzieje mi to wynagrodzi :-);-).
. Ale po ciąży to się zmienia:
. Rozstępy bledną i zmiejszają się a i przemiana materii się zmienia, więcej ruchu, dieta przy karmieniu piersią (a jak jescze alergik lub dziecko z kolkami sie trafi - to juz zupełnie ortodoksyjna dieta - i nie ma żadnych problemów z przestrzeganiem!!! jak sie patrzy na malutkiego motywatora! ) No mówi wam na boże narodzenie to jak gwiazy filmowe będziemy!!!!!:-):-)
. Ale w charakterze kości nie było mi dobrze! 

- i co? Nie wyskoczyl zaden nowy rozstep - i daj Boze zeby tak pozostalo.....A te ktore mam...oczywiscie ze zbladły, ale nie moge powiedziec zeby nie bylo ich widac - bo widac strasznie!!!!!