Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A dojsc doszlam tez szybciutko do siebie.:-)
, chociaz mikolaja przegapil, hi... hi...
Urodzil sie 26.12.2007. A termin mialam na 12.12.07.

ja staram się być dzielna i się nie rozklejam ale strasznie mnie to dołuje jak nie wiem o co chodzi :-A mój Krzyś z 12 listopada, około tyg przenoszony. Dla mnie przenosić ciąże to porażka, wogóle ostatni miesiąc już się męczyłam i czekałam a to jeszcze nic. Najlepiej urodzic tak z 7-10 przed.Alex to dużo byłaś po terminie, chyba mały chciał poczekac do nowego roku:-)
Moja wyskoczyła 5 dni przed terminem, a dokładnie 13 listopada o 5.25, pamiętam to jak by było to dziś:-)
Kochanie tak skorpionki ale jest zasadnicza różnica między skorpionem kobietką a facetem.Medio czyli nasze dzieciaczki to skorpiony:-)
Powiedz jaki charakterek ma Krzyś bo wszyscy mówią że skorpiony są ciężkie i mają nie łatwy charakter
Olinda widzę też masz podobne zdanie, Ty Gusiu masz córcię więc możesz więcej o niej powiedzieć(bo żadnego dziecka - dziewczynki skorpiona osobiście nie znam), a jaka ona jest?

. Nie wiem, co to skurcze porodowe
. W wigilie kazali mi sie zglosic do szpitala na wywolanie. Wywolwali wywolywali, a Oliwierkowi ani przez mysl nie przeszlo wychodzic. Jakies tam skurcze po tych wszystkich hormonach mialam, ale byle jakie, czasem bole okresowe mialam gorsze. W koncu wody przebili i tez to nie sklonilo mojego synka do akcji. Minal 24, minal 25 grudnia i w koncu z braku postepu porodu mialam cc. Musieli juz dzialac, bo to bylo juz 14 dni po terminie i nad ranem 26 grudnia wyciagneli mojego dzidziunia :-):-)
Ale niekiedy przeradza sie to w pozytywne cechy.Np moja kolezanka jest bardzo ambitna( mega ambitna), jest w moim wieku (28) i juz robi doktora na politechnice. Bardzo zawziete i uparte, ale to tylko pomaga im dazyc do celu.
, ale wiem ze ma swoje za uszami
. I baaaardzo krotko trzyma swego meza.

Bardz klotliwa ale tez nie ze mna, bo sie przyjaznimy, ale wiem, ze ogolnie potrafi wyklocac sie o wszystko....
A podobnie jak Medio- uwazam, ze wszystko zalezy od wychowania. Kazdy czlowiek jest inny.