reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Hejka dziewczyny

Co do dziewczyn skorpionów to ja tez mam kolezanke i tak ja pisalyscie-identycznie.

Alex a synuś to koziorożec,ale to tylko faceci tacy uparci chyba bo ja nie ejstem az tak uparta.Ale tez sie urodzialm po terminie.:-)

Medio - ja przenosiłam 8 dni i urodziłąm 3 tygodniowego wcześniaka - więc dla mnie urodzenie po terminie to pryszcz, urodzenie wcześniaka to jest masakra!!

Ja dziś miałam masakryczną noc od 22 do 3:40 nie spałam, miałam skurcze regularnie co 10 min!! Nic nie pomagało, nawet nospa forte, potem usnęłam i i tak mnie skurcze wybudząły co chwilę, dopiero ok 5 już zasnęłam na dobre. W ciągu dnia spokój, tylko 2 skurcze, mam nadzieję, że to tylko próby macicy, bo już miałam stracha na maksa.
To Ty masz już dwoje dzieci, bo z tego co rozumiem jedno przenosiłaś a drugie urodziłaś 3 tyg przed terminem?
3 tyg przed terminem to chyba nie tak źle,miałaś jakieś komplikacje?
A te skurcze to rzeczywiście musiały Cie wystraszyc, mi też już często brzusio twardnieje.

DZIEŃ DOBRY:-) U MNIE PIĘKNA POGODA, JESTEŚMY JUZ PO ZAKUPKACH, NA OBIADEK TEŻ WSZYSTKO PRZYSZYKOWANE:tak: A JA SIEDZĘ I PIJE PIWKO:szok::szok: ALE KARMI:-D:-D

JA SKURCZY TEŻ NIE MIALAM, CESARKA BYŁA ZAPLANOWANA I KOMPLETNIE NIE WIEM CO TO ZNACZY MIEĆ SKURCZE:rofl2:
MISIÓWKA- JA BYM BYŁA PRZERAŻONA JAKBY MNIE TAK ZŁAPAŁO I NAPEWNO JUŻ BYM JECHAŁA DO SZPITALA , DZIELNA KOBIETKA Z CIEBIE:tak::-)

A CZY KTÓRAŚ Z MAMUŚ MA DZIECIĘ SPOD ZNAKU STRZELCA LUB KOZIOROŻCA????????????????

MIŁEGO DNIA I DUUUUUŻŻŻŻOOOOO SŁONECZKA BUZIAKI

Pónoć ludzie spod znaku koziorożca są ułożeni i poukładani.
A ja dziś zamówiam małemu taki zaestaw przez internet.
newcaterpillar1.jpg

Gusia ja też jestem koziorożec i jak byłam mała to też grzeczna i spokojniutka.Jak siadłam to moglam godzinami się bawic zabwakami.Ale zawsze tez wszystko sama odłkładałam na miejsce.Teraz to juz taka spokojna nie jestem,jakas krzykata sie zrobilam na starosc.:-)

Medio łóżeczko śliczne i wygodnie bedzie maluszkowi.

Olinda u nes tez tak ciepło,ze ja tylko na cieniutkiej bluzeczce a gorąco mi było na zakupach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry