Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

TYLKO ŻE MACIEJOWI BARDZO ZALEŻY NA TYM ŻEBY Z NAMI BYĆ, NIE BYŁ ZNAMI JAK OLA SIĘ RODZIŁA A ZOBACZYŁ JĄ JAK MIAŁA MIESIĄĆ TO BYŁ CIĘŻKI OKRES DLA NAS WSZYSTKICH:-( A TERAZ TEZ PRACUJE TAK ŻE ZJEŻDŻA DO DOMKU TYLKO NA WEEKEND MAM NADZIEJE ŻE JAKOŚ DAMY RADE FINANSOWO I POBĘDZIE Z NAMI CHOCIAŻ 1 TYDZIEŃ
To na pewno duza pomoc, zwlaszcza w tym pierwszym okresie. Do mnie nikt nie przyjechal i bylo poczatkowo troszke ciezko. Czasami nie mialam czasu zeby nalac sobie kubka picia, albo isc do toalety, o jedzeniu i obowiazkach domowych to w ogole musialam zapomniec na jakis czas. Ale to bylo jakies pierwszych pare tygodni- moze ze 3-4, a potem juz luzik. Przy pierwszym dziecku to czlowiek kompletnie zielony i musi sie "dotrzec" z wlasnym malenstwem, no, przynajmniej ja tak mialam. Ale to szybko minelo i potem juz wiedzialam kiedy jesc, kiedy spac, kiedy szybciutko biec pod prysznic....

:-) Dzisiaj to Oliwierek jedna noga by w nie nie wszedl, hi hi...