dzien dobry!
Verita, w ogole sie nie przejmuj tym gadaniem! Rob co uwazasz za sluszne. Wbrew powszechnie panujacym pogladom to ma byc Wasz dzien, a nie ciotki klotki z Pcimia Dolnego co ja 2 razy w zyciu widzialas... I chocbys sie starala jak nie wiem co i tak wszystkich nie zadowolisz bo zwyczajnie sie nie da!
Karolina jak po usg? czekamy na zdjecia fasolki!
Czyli co na forum wiekszosc skorpionikowych dzieciaczkow? Moj Leos tez bedzie jednym z nich

ach te Walentynki...
Clarice no kultura osobista wsrod naszych rodakow czasami pozostawia wiele do zyczenia... ale sa tez normalni ludzie tylko pochowani gdzies

tez sie czasami zastanawiam czy ja jestem jakas nie tego, czy nie wymagam za duzo, ciezko jest tu znalezc przyjaciol, znajomych mam ale nikogo bliskiego... A gdzie teraz mieszkacie?
Ja po wizycie u poloznej i lekarza, cisnienie i tetno wysokie czyli stres jeszcze sie utrzymuje... mam odpoczywac. A i dowiedzialam sie od lekarza, ze to nie prawda ze magnez pomaga na skurcze.... nie potrzebuje suplementacji... co za konowaly. Mam na szczescie jeszcze 2 opakowania z polski a potem dokupie na ebayu. Podobno moje skurcz spowodowane sa odwodnieniem - a ja zawsze pije jak smok wawelski - co najmniej 2 litry wody + inne plyny. Mam odstawic herbate! choc pije moze 2 dziennie... Beznadzieja. Przyszedl email od dyrektorki kadr mamy porozmawiac w sprawie szefowej, napisalam ze nie jestem jeszcze gotowa, dam im znac w przyszlym tyg...
Ide zaraz na dzialke, pozbierac agrest. Wczoraj robilismy sok z malin i porzeczek czerwonych z wlasnych zbiorow, bedzie do herbatki dla Mlodego jak podrosnie

Wieczorem mam lekcje jazdy przypominajaca bo jutro mam nastepny egzamin na prawko, mam nadzieje, ze uda sie zdac tym razem!
Milego dnia kochane niech upal nie da sie Wam we znaki!