Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale dobrze że skontrolowali!!
jak już będziesz się czuła na siłach żeby położyli Ci Maluszka na gołym brzuchu i piersiach, i żeby próba przystawiania była jak najszybsza, do 2 godz po porodzie. Co do odciągania laktatorem przed.. nie wiem różne są szkoły.. ja osobiście chyba bym nie odciągała, pozatym żaden laktatora nie przyssiewa się tam mocno jak dziecko
pamiętaj że na początku dziecko nie potrzebuje jakiś dużych ilości jedzenia, łyżeczka siary spokojnie my wystarczy, a produkcja mleczka z czasem ruszy
Ważny dzień zbliża się dużymi krokami :-) macie stresik?
widze że imie też już wybraliście, super!
Amanda zadowolona w przedszkolu, nadal nie rozumie że będzie miała braciszka. Ciekawi jesteśmy jak to wszystko się poukłada. Mężo ma 2 tyg urlopu po porodzie a potem moja mam bierze sobie 2 tyg urlopu, będą zaprowadzać młodą do przedszkola.
, a wiec caly czas ja mialam przy cycu.
. Zreszta codziennie prawie widze sie z kolezanka co ma 2 mies. dziecko i ona juz sie bardzo oswoila z takim maluszkeim ;-).