reklama

Ciężarne na Wyspach

A ja już jestem zmęczona i odliczam dni do finału ;-):-D:-D cały tydzień poświęcilam na generalne sprzątanie i chwała Bogu udało się wszystko zrobić i cały domek lśni. Dla dzidziusia właściwie tez wszystko przyszykowane pozostało tylko łóżeczko rozłożyć i wszystko gotowe.
medio- już nie mogę sie doczekac czwartku a jak się nie okreslą to się wściekne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo ja mam dosyć nipewności i ich czekania na cud :angry::angry::wściekła/y: także trzymaj mocno kciuki.

spokojnego wieczorku

reklama
dziewczyny jeszcze troszke i bedziecie miec dzidziusie:tak:
a mi tak szybko czas leci ze niewiem kiedy zlecialo te 19 tyg
W czwartek mam usg w szpitalu nie jak zawsze w przychodni wiec mysle ze dokladne bedzie
z jednej strony sie bardzo ciesze bo dawno dzidzi nie widzialam :tak:a z drugiej martwie co by wszystko ok bylo:-(

zQo- a o której będziesz miała usg bo ja o 9 rano i mam nadzieje że się okreslą co do rodzaju porodu :tak::wściekła/y: trzymam mocnoooooo kciuki żeby dzidziuś był zdrowy i mocno wierze że tak jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Trzymaj się !!!!!!!!!

Ja mam wizytę i usg w szpitalu w piątek o 10.00.

Dziewczyny ostatnio boli mnie blizna ta po nacięciu krocza po pierwszym porodzie i zauważyłam,iż jest ona ciemniejsza, nie wiecie czy to normalne?

Dzień dobry :happy2: Widzę że prawie cały tydzień zapowiada się pod znakiem wizyt i usg:tak: suuuuper !!!!!!
pogoda dzisiaj senna i ogólnie do bani:-(:wściekła/y::wściekła/y:
Medio - co do blizny to Ci nie pomogę :no: ale muszę przyznać że tak od tygodnia mnie też boli krocze z pochwinami :-( i czasami mam wrażenie ze przez to chodzę jak taka pokraka :szok::-D

Buziaki

witam
jaki tutaj ruch od rana:tak:
zQo czekamy na wieści od Ciebie:-(
Olinda no własnie tylko trzeba sie kłaść i spać bo pogoda do dup....:-(
Medio ja nic nie wiem na temat tej Twojej blizny czy powinna boleć czy to normalne czy tez nie:no:, będziesz w szpitalu to spytaj się
alex3meyer witam Cie:-)

reklama
Dzwoniłam do położneji pytałam, powiedziała,że to normalne, ponoć przyczyną jest to,że dziecko jest ciężkie itd.
Tajchi a jak u Ciebie? Żadnych ozank zbliżającego się porodu? Ponoć przed porodem temperatura trochę spada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry