reklama

Ciężarne na Wyspach

Ja jeszcze o zakupach dla dziecka nie myślę, wydaje mi się,ż eto masa czasu, ale raczej nie ędę czekała do porodu. Przy Krzysiu przed porodem miałam już łóżeczko, tuż przed pościeliłam. A wanienkę i wózek kupowaliśmy dopiero jak wyszłam ze szpitala.
A co do facetów, to wiadomo,ż oni myślą zawsze trochę inaczej.

reklama
Olinda moze i troche wczesnie,ale ja cie doskonale rozumiem.Jak sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy to sie juz rozgladalam za rzeczami dla dzidziusia,ale nic nie kupowalam.Nasz pierwszy zakup to byl wozek i pojechalismy po niego od razu po 2. USG czyli byl to ok 21 tc. Kolejne czesci wyprawki dostalam od mamy jak bylam w Polsce na swieta i wtedy tez sie rozkrecilam z zakupami,bo bylo pare rzeczy ktore koniecznie musialam kupic w Polsce,wtedy bylam w 25 tc.A pozniej to juz poszlo z gorki.:tak: Teraz musimy jeszcze dokupic lozeczko + wyposazenie.
Co do punktu widzenia facetow,to chyba wszyscy tak maja.Ja tylko kupuje i sie interesuje co jeszcze trzeba,dobrze ,ze przynajmniej nie musze sluchac opinii typu "a po co to,a to za wczesnie" Chociaz ostatnio moj facet zaczal napominac,ze juz wszystkiego mamy za duzo i juz nam nic wiecej nie trzeba,ale w sumie to ma troche racje.

Olinda moze i troche wczesnie,ale ja cie doskonale rozumiem.Jak sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy to sie juz rozgladalam za rzeczami dla dzidziusia,ale nic nie kupowalam.Nasz pierwszy zakup to byl wozek i pojechalismy po niego od razu po 2. USG czyli byl to ok 21 tc. Kolejne czesci wyprawki dostalam od mamy jak bylam w Polsce na swieta i wtedy tez sie rozkrecilam z zakupami,bo bylo pare rzeczy ktore koniecznie musialam kupic w Polsce,wtedy bylam w 25 tc.A pozniej to juz poszlo z gorki.:tak: Teraz musimy jeszcze dokupic lozeczko + wyposazenie.
Co do punktu widzenia facetow,to chyba wszyscy tak maja.Ja tylko kupuje i sie interesuje co jeszcze trzeba,dobrze ,ze przynajmniej nie musze sluchac opinii typu "a po co to,a to za wczesnie" Chociaz ostatnio moj facet zaczal napominac,ze juz wszystkiego mamy za duzo i juz nam nic wiecej nie trzeba,ale w sumie to ma troche racje.
Widzę,że pochodzimy z tego samego województwa:):-)

A Miało Być Tak Piękie :-) A To Nie Dość że Humorek Kiepski Dzisiaj Mam To Jeszcze Tak Jak U Was Dziewczyny Se Zachmurzyło:-( A Wczoraj Moja Córcia Wyszła Popołudniu Na Ogródek I Stwierdziła ładną Mamy Jesień:-D Pozdrawiam

reklama
Z OLĄ NA POCZĄTKU NIE BYŁO ŁATWO STWIERDZIŁA ŻE ONA NIE CHCE NIKOGO BO WOLI BAWIĆ SIE SAMA A DZIDZIA BĘDZIE JEJ WSZYSTKO ROZWALAŁ:no:, ALE TERAZ NIE OKAZUJE JAKIEJŚ SZCZEGULNEJ RADOŚCI ALE JUŻ MÓWI ŻE NAUCZY DZIDZIUSIA RACZKOWAĆ, JEŚĆ I WOGULE WSZYSTKIEGO POKOLEI TAKŻE JEST DOBRZE A NIEDAWNO NAMALOWAŁA PRZEPIĘKNY RYSUNEK MAMUSIA Z DZIDZIUSIEM W BRZUSZKU ZOSTAWIE TEN RYSUNEK I POKARZE JEJ NO I DZIDZIUSIOWI ZA PARE LAT :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry