Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzidziusiowi wygodnie jest w brzuszku. Trzymam kciuki za jak najszybszy porod.

No cóż zdrowie dziecka i mój spokój o nią są najważniejsze. A kotleta i rosół sobie zjem jak przestanę karmić- trudno się mówi. A cycuś zaczął znikać jak wyeliminowałam kurczaka z jedzenia.

. Sama się przekręciła teraz chodzę do niej non stop i sprawdzam czy się nie przekręca na brzuch. Coraz częściej i dłużej sama trzyma główkę co mnie cieszy a w dodatku ma wilczy apetyt ciągle się dopomina o jedzenie 

U mnie tez brzuch jakos przystopowal i juz chyba od miesiaca ciagle mam 98 w obwodzie. Jesli chodzi o wysokosc macicy to tydzien temu polozna namierzyla 36 cm czyli jestem mniej wiecej jak w 40 tyg ciazy pojedynczej, czyli niby wszystko ok. No ale tym obwodem to sie martwie bo myslalam ze w 3 trymestrze bede bardzo rosnac, a tu odwrotnie...nic a nic
Mam nadzieje, ze chodzi o to ze malo jem i gdzie indziej chudne i dlatego wydaje sie ze brzuch nie rosnie..albo chodzi o silne miesnie macicy, ktore stopuja rozciaganie sie brzucha..sama nie wiem. W srode mam kolejny rutynowy scan wiec wszystko sie wyjasni...

Ale coz dobro maluszkow motywuje zeby zacisnac zeby i cierpliwie czekac konca... Mi lekarz mowi ze jak wytrzymam jeszcze 5 tyg to bedzie super, bo 36 tyg z blizniakami to juz ciaza donoszona... wiec kto wie, moze Paula bedziemy w podobnym czasie rodzic...?;-)

i druga miła niespodzianka zanim zapakowałam małego do wózka który jest wystawiony przed samolot to wszyscy juz opuścili samolot a ja byłąm ostatnia do odprawy paszportowej i wtedy obsługa lotniska pprosiła mnie abym weszła bez kolejki zrobili mi przejście i juz byłąm pierwsza hihi to mi sie podobało.
A 4 tyg temu na scanie kobieta powiedziala ze maluchy nawet wieksze niz z pojedynczych ciaz...wiec sama nie wiem, zglupialam juz calkiem
... W kazdym razie tez sie boje tego scanu w ta srode, ale jak okaze sie ze wszystko oki to u ciebie tym bardziej bedzie dobrze...Musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!