reklama

Ciężarne na Wyspach

Katarzyna no nietsety taka ta sluzba zdrowia tutaj do d*** U Ciebie juz pewnie malenstwo na swiecie :) daj znac jak Cie przyjeli w szpitalu co jak co ale spodkalam sie z kilkoma bardzo milymi komentarzami na temat porodow ciekawe jak Twoje oddczucia caluski dla maluszka :))))

reklama
Witam dziewczyny ja tu poraz pierwszy na tym watku ale mam nadzieje ze znajde tu mnostwo dobrych porad i przyjazne ciezaroweczki z UK.

KasperiMaja - sama nie mam doswiadczenia w sprawie cesarki, ale znajoma miala 2 i za drugim razem byla to cesarka zaplanowana tutaj, napewno mozesz powiedziec o swojej pierwszej i powiedziec o swoich obawach w sprawie z porodem naturanlym napewno polozna wszytsko zapisze Ci w karte ciazy i nie bedziesz musiala sie martwic ze cos pojdzie nie tak. Tutejsza sluzba zdrowia bardzo szanuje zdanie ciezarnych i ogolnie zdanie drugiego czlowieka wiec nie krepuj sie i mow co Cie trapi a napewno dostaniesz wymagana opieke i pomoc.

fasoleczka - jesli chodzi o zamawianie on-line to sama tez sie zastanawiam tyle cudnych i tanich rzeczy mozna kupic na allegro, ale nie wiem czy warto :/ a jak cos Ci polamia w transporcie, tutaj idziesz do sklepu w sumie w Mothercare jest super zaopatrzony wybor tez duzy i jak Ci sie cos stanie w transporcie to dostajesz nowe gdzie jak wysla Ci z Polski takiej gwarancji nie ma. No jeszcze jest troche czasu u mnie 6 miesiecy wiec napewno jeszcze pomysle czy sie oplaca i czy faktycznie jest sens bo w sumie kupujac komplecik nie wiesz czy ta posciel jest dobrej jakosci i czy przypadkiem po 1 praniu nie bedzie nadawac sie dla malenstwa? No ciekawe czy ktoras ma juz doswiadczenia w tej sprawie dajcie znac :)

Jesli chodzi o zdrowa ciaze to taka ciekawostka te ktore sa zainteresowane dodatkowa gotowka zapraszam na Money4mum2be : Directgov
Kazda przyszla mama moze otrzymac jednorazowo £190 na zdrowa ciaze, jest kilka waronkow ktore trzeba spelnic ale mysle ze warto sobie poczytac.

Pozdrawiam przyszle mamusie i te obecne i do uslyszonka

witajcie lasencje:)

no medino mam nadzieje ze po powrocie opiszesz co i jak?:rofl2:

zamawialyscie cosik juz z polski no online?
bo ja mysle nad lózeczkiem mama upiera sie aby tutaj kupic...
ale na allegro sa takie sliczne z baldachimem i wszysciusko juz jest i tanio...
wozeczek tez bym chciala z pl...

karolinka557 gratulki nareszcie sami:-p:-p:-p
Polecam bardzo solidny sklep z Polski wysyłaja tez do Anglii, zamawiałam u nich kilka razy oto link
Materace do łóżeczek - Wózki dziecięce, wózki wielofunkcyjne, foteliki samochodowe, wózki spacerowe - 2o2.pl
Ja przez internet zamówiłam prawie wszytsko :-Ddal maleństwa i wogóle masę rzeczy, zawsze wszystko przychodziło:tak:.

heja pikne mamuski...
ale ciepelko....juz posciel bede wieszac na dworku hehe

dziekuje ze pomoc:)
medino juz zagladam na ta stronke....
Sachmecia w sumie masz racje...nie ma to jak dotknac..hheeehe:laugh2:
dziekuje rowniez za sroneczke o beneficorach:)

buzioki slodzioki

Fasoleczko jest tam dużo rzeczy dla maleństwa, polskie kosmetyki też.

773_2004-0290.jpg

hej
witamy nowe mamusie:))

ja kupilam na allegro wozek dla dzieciaczka, pierwszy raz dokonalam takiego zakupu online, bo wole wszystko dotknac i wyprobowac, ale musze wam powiedziec, ze jestem mile zaskoczona:) wszystko bylo ok:happy::tak:

no nie powiem ciekawa stronka :) ja ogolnie mam zle doswiadczenia z zakupami on-line nie bede was tu straszyc ale jakos nie pisane mi kupowac on-line hehe ale jesli macie tego sprzedawce wyprobwanego to dobrze wiedziec :)

Witam kobietki!

fasoleczka co do zakupow online to ja kupilam calkiem sporo, wlasnie na allegro, z takich duzych rzeczy to np wozek dla dzidziusia :-) 3kaplety poscieli do lozeczka i materacyk do lozeczka, wszystko zamawialam na adres w PL a pozniej rodzice mi to przesylali do Szkocji. Paczke zamawialam przez firme EUROKEY. I jestem bardzo zadowolona z tej firmy, polecam kazdemu, wyglada to w ten sposob ze dzwoni sie lub osobiscie idzie sie do biura EUROKEY (ktore ma swoja siedzibe w Edinburgh i w Londynie) i u nich zamawia sie paczke tzn podaje sie adres skad firma kurierska ma zabrac towar i placi sie £5 (za kuriera) raeszte placi sie przy odbiorze paczki. Minimalna oplata za paczke to £24 za 15kg za kazdy dodatkowy kilogram £1.60.
Wklejam link dla zainteresowanych, moze komus sie przyda :happy:
Eurokey Travel Agency - Polskie biuro podróży w Edynburgu, Szkocja, tanie linie lotnicze, bilety autobusowe, paczki, transfery pieniędzy, usługi księgowo-podatkowe
Mnie calosc wyniosla £80, jestem bardzo zadowolona, rzeczy dotarly do mnie w ciagu tygodnia, a paczka byla ubezpieczona (ubezpieczenie wliczone w cene) wiec nie mialam sie czym martwic! :-)
Ale sie rozpisalam....
pozdrawiam buziaki

reklama
Witam mamusie w tak piekny i sloneczny dzien:-) Mam nadzieje ze wiosna zagoscila na dobre:tak:
Chcialam wtracic swoje 5 groszy co do zakupow z polskich stron. Wybaczcie ale uwazam ze to sie nie oplaca. Stronka ciekawa ale przecietna cena nowego, solidnego wozka to ok1000-1500zl czyli ok £200-300 plus koszty przesylki wychodzi cena wozka w Mothercare. Poza tym sklep mamy na miejscu i jest gwarancja w razie gdy cos nam odpadnie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry