Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myleene gratulacje, i powodzenia w poznawaniu siebie nawzajem ehhh jakie to piekne ze po tylu miesiacach mozna przytulic swoja dzidziulke
duzo zdrowka dla was
dziewczyny, powiedzcie mi, ktory certyfikat urodzenia (oryginal czy kopie) musze dolaczyc do papierow na child benefit.. bo wiem, ze oryginal jest 1 i potrzebny jest do paszportu
Myleene powinnaś mieć dwa jeden rozszerzony do paszportu (ja płaciłam przy rejestracji za niego 4 funty, jest na żądanie), ten skrócony(czerwony) do child benefit wysyłasz a oni Ci go odeślą.
myleene no widzisz te rozstępy sa zdradliwe,nie widac ich bo skóra jest napięta,a później wychodza niestety.
Ja wszędzie wysyłałam te zielone odpisy na których jest więcej informacji,ten czerwony kazali mi schować i nie zgubić i wszystko załatwiłam bez problemu. Nawet do paszportu wołali ode mnie ten zielony. ale na wszelki wypadek weź ze sobą oba do wyrobienia paszportu