Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziwne nigdy nie słyszałam by CLO, brało się w ciązyCześć dziewczyny.Mam pytanko.Jestem w 17 tyg ciąży i od poczatku bralam luteine ale ze tutaj jest niedostepna doktorka przepisala mi zamiennik "cyclogest" ktory mam zacząc brac od jutra do 20 tyg.Czy któraś z Was to brala a jesli tak to co sądzicie o tym leku?
, ponoc to jest na owulację, by pomóc zajść w ciążę, ale na podtzymanie pierwsze słyszę.
jutro ma byc wiec musze jechac jeszcze raz
polozyli mnie na porodowce, podlaczyli do ktg i nawet ubrali juz w szpitalna koszule a tu nagle przychodzi polozna i mowi ze nie ma lekarza...
jak go jutro nie bedzie to chyba ich zabije, chociaz ma byc na pewno
ehh zobaczymy...
i nic mi sie juz nie chce...

, a po dwóch miesiącach od porodu straciłam 14kg
. Za drugim razem przytyłam 15, a schudłam 17:-), więc jestem dokładnie o kilogram cięższa niż przed pierwszą ciążą
. Tylko brzuch już nie jest taki jak przedtem:-(. Niby nie mam rozstępów ale ciągle coś wystaje
.A jak wy poradziłyście sobie z tym problemem?Dziwne nigdy nie słyszałam by CLO, brało się w ciązy, ponoc to jest na owulację, by pomóc zajść w ciążę, ale na podtzymanie pierwsze słyszę.

, ale to mniej niz w poprzednich ciazach, ale teraz to musze sie wziac za siebie i schudnac przynajmniej jeszcze 15, nie wiem jak to zrobie ale musze