Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
znajoma jak zapytala czy chlopiec czy dziewczynka to niepowiedzieli a jak babeczka przejezdzala sprzeciorem po klejnocikach to zastawiala reka yhh, ale znajoma jakos czula ze bedzie chlopczyk u juz go tuli 3 miesiac
trzymam za Ciebie kciuki zeby jednak bol sobie poszedl w lasmamusia a napisz mi jak sobie radzilas z dwojka takich maluchow? ja troszke sie obawiam ze bedzie mi ciezko bo maz pracuje po 12h czasem 7dni w tyg... no ale kacperek bedzie mial skonczone 2latka jak druga niunia sie urodzi... chyba nie bedzie tak zle,co? co prawda planowalismy drugie zeby sie razem chowaly ale teraz czasem mam watpliwosci... pozdrawiam cieplutko!!!
, bo ja dochodziłam do siebie, Aluś musiał przyzwyczaić się do nowej istotki w domu, no i trzeba było zaplanować dokładnie cały dzień bo Aluś też jeszcze był malutki. Twój synuś jest już starszy więc powinno być troszkę lżej, czego życzę Ci z całego serca
. Ale za to teraz nie mogę się na Nich napatrzeć, są tacy zabawni i choć jestem na pełnych obrotach to drugi raz postąpiłabym dokładnie tak samo
. Grunt to dobra organizacja:-), więc nie przejmuj się, Ja też miałam obawy, to normalne;-).
:-)