ada1989
Mama Konradka :)
juz posprzatane, moge w koncu odpoczac
czekam teraz na kuriera bo okazalo sie ze przy przedluzaniu umowy z Cyfra trzeba im odeslac dekoder
nie wiem po co to ale coz, odsylamy dzisiaj do polski i jakis tydzien bez telewizji, ale mnie to nie szkodzi bo bede w szpitalu, gorzej z M, bedzie sie wieczorami nudzil
nie wiem czemu ale od przedwczoraj boli mnie kosc lonowa jak wstaje... chyba mlody troche przytyl w ostatnim czasie i naciska na ta kosc
Medio no tylko kosmetyki i szlafrok musze rano dopakowac i moga mnie kroic
czekam teraz na kuriera bo okazalo sie ze przy przedluzaniu umowy z Cyfra trzeba im odeslac dekoder
nie wiem po co to ale coz, odsylamy dzisiaj do polski i jakis tydzien bez telewizji, ale mnie to nie szkodzi bo bede w szpitalu, gorzej z M, bedzie sie wieczorami nudzil
nie wiem czemu ale od przedwczoraj boli mnie kosc lonowa jak wstaje... chyba mlody troche przytyl w ostatnim czasie i naciska na ta kosc

Medio no tylko kosmetyki i szlafrok musze rano dopakowac i moga mnie kroic

Ale dietkę będę trzymać cały czas!
Pytałam dwóch polskich lekarzy, w tym jednego ogólnego i mojej ginekolog - mówią, że jak dziecko przybiera prawidłowo to ok, ale skąd ja mam wiedzieć czy przybiera prawidłowo
Teraz jak okazało się, że na razie nie mam cukrzycy to nie wiem kiedy będę miała następny scan (mam w Polsce, a potem chyba jakoś krótko przed porodem tu w UK robią - wiecie coś o tym?
Bo mi już ręce opadają, Alicja przechodzi samą siebie...
Kiedy to przejdzie??