Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale najwazniejsze ze Ty i corcia ktora jest cudowna
:-) wyszlyscie z tego calo. zycze wam duzo duzo zdrowka. Napewno szybciutko dojdziesz do siebie i masz cudowna rodzinke , dzielnego meza i dwojke wpanialych dzieciaczkow duze buziaki

Mam pytanie czy ktoras z was ma moze mieszkanie socjalne chyba przyznawane przez consil bo my chcemy sie o takie starac i tutaj pytanie jakie zrobic piersze kroki gdzie sie udac ???
Olinda ja zlozylam aplikacje o mieszkanie, idziesz do swojego councilu i prosisz o aplikacje, u nas jest to w formie ksiaki ktora wypelniasz i wysylasz z powrotem do councilu... i czekasz az przyznaja ci nr, gdy masz juz nr to co tydzien zaznaczasz oferty mieszkan ktore cie interesuja (ja to robie przez internet), najlepiej jeszcze umowic sie na spotkanie z urzednikiem ktoremu przedstawisz w jakich warunkach mieszkasz itp jak masz male mieszkanie, lub kiepskie warunki to moze uda mu sie przyspieszyc cos... i czekaszDzien dobry:-) Jak wam minal weekend ?? My w sobote bylismy na basenie Olivka nawet nuzki sobie pomoczyla i na szczescie sie nie bala nastepnym razem pomoczy sie troche bardziej:-)
Mam pytanie czy ktoras z was ma moze mieszkanie socjalne chyba przyznawane przez consil bo my chcemy sie o takie starac i tutaj pytanie jakie zrobic piersze kroki gdzie sie udac ??? Z gory dziekuje za pomoc i zycze slonecznego dzionka.
Buziaki
ja czekam juz 4 miesiace, wg ich zasad mieszkanie mam dostac w ciagu pol roku, czyli jeszcze 2 miesiace zostaly... poczekamy zobaczymy ;-)