• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciężarne na Wyspach

dziekuje kochame mamusie....
ja jakos wracam do formy jest ciezko... ale daje sobie rade...
myszka rosnie... czsem nie da o sobie zapomniec... no ale to tylko malenstwo...
karmie w dzien cycem a na noc daje butelke tak mi lepiej...

reklama
Witam,
cisza na forum jak makiem zasial...

Widzialam sie z HV wczoraj. Maly wazy 4900g, a wiec klocuszek ładny z niego. Poza tym nie spodobaly jej sie krostki na buzi i bialy nalot na jezyczku. Wiec tlumacze jej, ze wlasnie skonczyl jesc i to normalne, a ona mnie na natychmiastowa wizyte do GP skierowala. Zanim GP nas przyjal, nalot z jezyczka zniknal:)) Powiedzial, ze z malym wszystko ok.

Wkurza mnie ta baba (HV) strasznie, poza tym chyba szkotka jest, bo trudno ja zrozumiec.

mamunia zmienilam mleczko, ale podobnie jak w twoim przypdku roznicy prawie nie ma...
Aha Myleene była bym zapomniała: na dwójeczce starałam się nie karmić go częściej niż co 3 i pół, 4 godziny:) Powtarzam, że starałam się;))))
Czyli nie dalo sie wytrzymac??
U mnie to samo, niezle musze sie nastarac, by te 3 godziny odstepu zachowac:((((((((((((

Myleene- no ciężko było ale wytrzymaj jeszcze troszkę to na pewno się przyzwyczai zobaczysz:) A o herbatkach myślałaś? Bo mogą być pomocne także w przeczekaniu tych 3, 4-ech godzin.

mamunia pewnie, ze wytrzymam, musze:))
HV kazala mi miedzy karmieniami przepajac woda, ale ja nie chce ladowac wody w malego. Mam herbatke z kopru wloskiego, ale ona jest pomocna na kolki. A on nie ma takiego problemu.
Jaka Ty bys mi polecila?

A nie doczytałaś wczoraj? Bo napisałam Ci wszystkie jakie stosowałam i polecam. A ma kto Ci kupić w polsce? Bo jak nie to ja mogę ci przywieść i przesłać bo za tydzień wracam:)

Doczytalam, tylko chcialabym nie ma jak to sprawdzony material:)) Dziekuje za oferte, ale akurat szwagier jest w Pl wiec mi przywiezie.
Mamunia w Pl sie baluje? Jak pogoda? Zycze milego pobytu:))
I zazdroszcze bo ja niestety teraz nie moge jeszcze jechc:(

Niestety jestem tu już 7 miesięcy ale na szczęście dzisiaj przylatuje mężuś:-) bo w niedzielę mamy komunię, a za tydzień wracamy do domku hura... pogodę mamy cały czas śliczną, więc trochę ze sobą przywieziemy:-D.

reklama
Dzien dobry :-)

Ja tylko na chwilke sie przywitac i pochwalic sie :tak: dzisiaj Olivce wyszedl pierwszy zabek - och jaka jestem szczesliwa:tak::-):-):-):-)

Milego dzionka zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry