reklama
Medio - nie masz za co dziekowac
:-) jesli chodzi o zakupy to podobnie jak tobie na tydzien idzie srednio 150 funtow to chyba norma dla 4 osobowej rodzinki
a chrupeczki napewno sprobujemy bo jeszcze ich nie kupowalam. Buziaki

Lucin@ , Melka - ja mam własnie taki plaski fotelik samochodowy. Dodatkowo sluzy on jako kolyska. Jak Alus byl malutki to wlozylam specjalna wkladke do tego fotelika, by mu bylo wygodnie i czasami nawet cale noce tam przesypial. Teraz skoro jest wiekszy wkladke wyjelam i dziecko ma wiecej miejsca.
Medio jak przyjechalam do UK to schudlam strasznie, ale z czasem i wiekiem czlowiek jakies extra kilogramy ma. Ale wtedy mialam 25 lat, a teraz 29 prawie. A teraz po ciazy to wiadomo, ze cos zostalo. Ale znam dziewczyne, ktora przytyla w anglii 20 kg i jej facet tez.
Lucin@ nie wydaje mi sie by otylosc Angielek spowodowana byla tabletkami. One nie chca ich brac. Wola rodzic po 5 dzieci. Ja pracuje z tyloma Angielkami i moze ze 2 biora. Reszta idzie na zywiol
)
Medio my to na tydzien wydawalismy tak z 60-80 funtow.
Medio jak przyjechalam do UK to schudlam strasznie, ale z czasem i wiekiem czlowiek jakies extra kilogramy ma. Ale wtedy mialam 25 lat, a teraz 29 prawie. A teraz po ciazy to wiadomo, ze cos zostalo. Ale znam dziewczyne, ktora przytyla w anglii 20 kg i jej facet tez.
Lucin@ nie wydaje mi sie by otylosc Angielek spowodowana byla tabletkami. One nie chca ich brac. Wola rodzic po 5 dzieci. Ja pracuje z tyloma Angielkami i moze ze 2 biora. Reszta idzie na zywiol
Medio my to na tydzien wydawalismy tak z 60-80 funtow.
Medio
Fanka BB :)
Myleene Angielki idą na żywioł hehe czyli po chrzescijańsku hihi
Olinda u nas te chrupki ida jak woda, są jeszcze inne smaki, ale te najbardziej nam smakuja, są one n adziale żywności dla dzieci. Kiedy wybieracie się do Polski Olinduś, autem czy samolotem lecicie?
Olinda u nas te chrupki ida jak woda, są jeszcze inne smaki, ale te najbardziej nam smakuja, są one n adziale żywności dla dzieci. Kiedy wybieracie się do Polski Olinduś, autem czy samolotem lecicie?
Medio- oj do Polski to najwczesniej na swieta i to jak wszystko pojdzie dobrze i budrzet domowy na to pozwoli i napewno jak bedziemy jechali to autkiem a jak nie wypali to samolotem w styczniu lub w lutym. A Wy teraz w pazdzierniku lecicie tak???? A jak nocka Karolka po wysilku lepiej spal???
reklama
Podziel się: