reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarne na Wyspach

Luci@ o to super, dzięki za informacje.

Mój Karol bardzo lubi
product-6753684.jpg

ja sama nie raz sobie kupuję i zjadam z 3 paczuszki na raz, Krzyś też za tym przepada, choc to niby zwykłe chrupki, tylko troche słodsze od naszych polskich.

reklama
Karol właśnie szlaje z wielką piłka Krzysia, cały pokój jego. Ciekawe jak będzie spał to takim wysiłku.
Dobrej nocki życzę:))))

Medio - nie masz za co dziekowac:tak::-) jesli chodzi o zakupy to podobnie jak tobie na tydzien idzie srednio 150 funtow to chyba norma dla 4 osobowej rodzinki :tak: a chrupeczki napewno sprobujemy bo jeszcze ich nie kupowalam. Buziaki

Lucin@ , Melka - ja mam własnie taki plaski fotelik samochodowy. Dodatkowo sluzy on jako kolyska. Jak Alus byl malutki to wlozylam specjalna wkladke do tego fotelika, by mu bylo wygodnie i czasami nawet cale noce tam przesypial. Teraz skoro jest wiekszy wkladke wyjelam i dziecko ma wiecej miejsca.

Medio jak przyjechalam do UK to schudlam strasznie, ale z czasem i wiekiem czlowiek jakies extra kilogramy ma. Ale wtedy mialam 25 lat, a teraz 29 prawie. A teraz po ciazy to wiadomo, ze cos zostalo. Ale znam dziewczyne, ktora przytyla w anglii 20 kg i jej facet tez.

Lucin@ nie wydaje mi sie by otylosc Angielek spowodowana byla tabletkami. One nie chca ich brac. Wola rodzic po 5 dzieci. Ja pracuje z tyloma Angielkami i moze ze 2 biora. Reszta idzie na zywiol:))

Medio my to na tydzien wydawalismy tak z 60-80 funtow.

Myleene Angielki idą na żywioł hehe czyli po chrzescijańsku hihi
Olinda u nas te chrupki ida jak woda, są jeszcze inne smaki, ale te najbardziej nam smakuja, są one n adziale żywności dla dzieci. Kiedy wybieracie się do Polski Olinduś, autem czy samolotem lecicie?

Medio- oj do Polski to najwczesniej na swieta i to jak wszystko pojdzie dobrze i budrzet domowy na to pozwoli i napewno jak bedziemy jechali to autkiem a jak nie wypali to samolotem w styczniu lub w lutym. A Wy teraz w pazdzierniku lecicie tak???? A jak nocka Karolka po wysilku lepiej spal???

Tak Karolek spał nawet dobrze;)
A my lecimy już za 25 dni, czyli 30.10 na ile nie wiem dokłądnie, mąż mój wraca 02.11 my zostajemy, krzysia zapisuję do polskiej szkoły na jakis czas ze względu na tę komunie św.

Na święta chyba nie bo musiałabym zostawić męża samego w Anglii a to chyba nie wypada????
Chyba wrócę tak ok. 17 grudnia.

reklama
Do góry