Cześć kobitki,
co tu tak pusto dzisiaj i cicho ??
Junia21,
ja mojej małej nie daję juz mleka w butelce.. Rano je kaszkę gęstą w miseczce, a wieczorem drugą, tylko rzadszą i jakiś inny smak, albo owsiankę itp. Mleczko do picia tylko w kubeczku i też nie codziennie, bo staram się zastępowac jogurtami, serkami itp. Tylko totalny klops z tymi obiadkami

A co do Twojego maluszka, to faktycznie jeszcze trudniejsza sprawa, bo zazwyczaj dzieci cos tam skubią.. zapytaj w przychodni, może akurat coś poradzą i próbuj cały czas podsuwać coś innego niż mleko..
kamilalopez,
mnie w ciąży z Amelką też namawiali na test igłowy, ale się nie zgodziłam i powiedziałam sobie - co ma być, to będzie. Widzę, ze jesteśmy w tym względzie zgodne, więc wszystko na pewno będzie ok :-)
Tylko martwię się tym drugim, bo skoro 2 "specjalistki" nie potrafiły stwierdzić co to takiego

.. ale być może trafiłam na jakieś niedouczone ;-)
Myleene,
zazdroszczę dobrego apetytu u synusia:-) Oby tak dalej. A co przyrządzasz na obiadki ? Może jakiś pomysł podłapię i zda u nas egzamin ?
Byliśmy w centrum i po tym łażeniu jestem wykończona.. Idę trochę poleniuchować ;-)