Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
, jakis czas temu postawiłam w pokoju nocniczek(w ramach oswojenia się) i tak sobie stał:-), czasami Alus na nim usiadł, czasami jego ukochany słonik, a wczoraj rano stwierdziłam, że to już czas, zdjęłam Domisiowi pampersa, wytłumaczyłam o co chodzi i posadziłam na nocniczek i o dziwo nawet z niego nie wstawał. Co jakis czas przypominałam, żeby wołał jak będzie chciał siusiu i dosć często go sadzałam. W pewnym momencie zawołał, że chce siusiu, szybciutko go posadziłam i ...zrobił, ale była radosć, klaskalismy mu i "sam" też mógł wylać zawartosć do toalety, wieczorem udało mu się również zawołać kupkę, co prawda bardziej na migi, bo tego jeszcze nie potrafi
, ale jestem z niego bardzo dumna
:-). Wiadomo mokrych majteczek mam ciągle pełno ale początek uważam za rewelacyjny, oby tylko jego zapał nie opadł
. Najsmieszniejszy jest jednak Alus, bo co chwilę biega do małego i mówi " Bobi zrób siusiu to dostaniemy nagrodę"
.
.
, bo wczesniej nocniczek go parzył
, a teraz siedzi spokojnie, aż dziw bierze jak w ciągu zaledwie 3 miesięcy dziecko dużo się uczy i o ile więcej rozumie:-).