Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nagle jakoś się wszystko przyspieszyło i czas ucieka jak szalony!! Już Krzysiulek ma prawie 2 tyg. We wtorek przyjedzie moja mama i już też się nie możemy doczekać. Całe szczęście, że na razie (odpukać) nie mamy z Krzysiem problemów kolkowo-płaczkowych i wszystko jest oki. Młody ciągnie cyca jak stary, kupki robi i ślicznieje z każdym dniem. Kubuś też daje sobie świetnie radę w nowej sytuacji i teraz się bardzo cieszę, że tak dużo z nim rozmawiamy i że jest takim mądrym chłopcem. Mam nadzieję, że tak już zostanie 
,ale ogolnie nie narzekam bo w porownaniu z innymi nasza niunia jest b.grzeczna i raczej nie placze bez powodu:-).A co to jest ten fioletowy Johnson? Bo widze, ze Medio tez to polecala. Wklejcie fotke tego jak znajdziecie, plisss![]()
bajeczka- a to dla Ciebie:-).
jest jeszcze jeden fioletowy ale nie mogłam znalezć.
O ile dobrze sobie przypominam to pisalyscie kiedys o masci do smarowania sotkow-to bylo BEPANTHEN??Chodzi o to ze moje sutki zaczely robic sie bardzo suche i powinnam chyba je czyms smarowac
kamilalopez- jeżeli są tylko suche, a nie pogryzione, czy popękane, to myslę, że sprawdzi się każdy, ja próbowałam bepanthen, Avent, ale dla mnie na bolące i poranione najlepszy okazał się ten:Jest on dosć drogi bo ok.10F, ale wart swojej ceny.
Ja na szczęście nie miałam jeszcze takich dolegliwośći ;-) ale wiele moich znajomych poleca KamillosanMamunia dziekuje,jak juz mam kupowac to wole kupic cos porzadnego,co prawda narazie nie mam popekanych czy pogryzionych ale nie wiadomo co bedzie np. za kilka dni wiec lepiej kupic cos raz a porzadnie![]()
Witam Dziewczynki,moja mała wstała o 5.20spaaaać....za oknem tak ciemno :-( Na dodatek ma od 2 dni biegunkę, albo po winogronie, albo kolejny ząbek ? ;-)
Pandorka też słyszałam o oliie z olivek, ponoć bardzo dobrze działa na skórę dziecka i nie uczula.