hej dziewczyny,
gdzie Wy się podziewacie, jak urodzę to nawet nie będzie miał kto pogratulować
Dzisiaj po porannej toalecie, patrzę a tu biaława galaretka, wymieniam wkładkę i znów mokra, myślałam że z wodami płodowymi
ale narazie spokój.
Chyba brzuszek się obniża i stąd pierwsze syndromy porodu, a ja proszę malutką żeby wytrzymała jeszcze 9 dni, niech babcia postawi walizki a my możemy gnać na porodówkę
Dobrze, że bacia brytyjskimi nie leci bo znów jest strajk, no niech ten wulkan cicho siedzi
madzia23 mam nadzieję, że jakoś tam się trzymacie.
Dziewczyny mam pytanie, czy po porodzie małej dostawałyście zastrzyk na wydalenie łożyska? Bo niby w planie porodu jest takie pytanie czy chcę zastrzyk, chociaż tego planu z położną nie robiłam. Robiłyście to wogóle?
Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję, że u was wszystko w porządku:-)
gdzie Wy się podziewacie, jak urodzę to nawet nie będzie miał kto pogratulować

Dzisiaj po porannej toalecie, patrzę a tu biaława galaretka, wymieniam wkładkę i znów mokra, myślałam że z wodami płodowymi
ale narazie spokój. Chyba brzuszek się obniża i stąd pierwsze syndromy porodu, a ja proszę malutką żeby wytrzymała jeszcze 9 dni, niech babcia postawi walizki a my możemy gnać na porodówkę
Dobrze, że bacia brytyjskimi nie leci bo znów jest strajk, no niech ten wulkan cicho siedzi
madzia23 mam nadzieję, że jakoś tam się trzymacie.
Dziewczyny mam pytanie, czy po porodzie małej dostawałyście zastrzyk na wydalenie łożyska? Bo niby w planie porodu jest takie pytanie czy chcę zastrzyk, chociaż tego planu z położną nie robiłam. Robiłyście to wogóle?
Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieję, że u was wszystko w porządku:-)

tak wiec dziadek akuracik przyleci w pierwszych dniach czerwca pogania z malym ,a ja odsapne i 18 czerwca moge juz smialo uderzac na cesarke 
, herbatki dla kobiet karmiących,