reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Elzu slodki ten koszyczek. Ja wygrałam dokładnie te aukcję : Lollipop Lane Cappuccino Bear Moses Basket on eBay (end time 17-Oct-10 16:27:00 BST)
ustawiłam snajpera na ebayu na 25 funtów a udało się za 10 :) poszukałam innych aukcji tej kobiety i wygrałam tez te ubranka : Humphrey's Corner trousers, top and fleece jacket on eBay (end time 18-Oct-10 19:41:03 BST)
a jak pojechałam po odbiór to mi pokazała inne ciuszki i wyjechałam z tym koszykiem i całą reklamówka zajefajnych i słodkich ciuszków a za WSZYSTKO razem zapłaciłam 20 funtów. I to mi się w tym kraju najbardziej podoba :)

Elzu- dzieki sliczne za lineczka juz znalazłam u siebie w miescie i po 26 tygodniu smigam....a koszyczek cudny ja tez teraz kupie bo przy Wiktorce bardzo sie sprawdził:tak::tak:

Joasia-no prosze jakie cudenko upolowałas i za grosze......... super:-D:-D

joasia, ja nie lubie ebaya bo zawsze przegrywam jak sie na cos napale heh :) i zadko jest cos blisko mnie zebym mogla sobie odebrac sama ale czasami robie zakupy na amazonie :)

elzu a to spoko ze juz masz masaz szyjki umowiony :) jesli dotrwasz do piatku (ale tego Ci nie zycze) to powiesz mi jak bylo, bo ja bede miec pewnie w sobote :))

ja tez mam koszyk, kupilam na car bootfair za £5 :)) popralam go juz dawno i wsadzilam w folie i mialam go dzisiaj wyciagac, ale stwierdzilam ze bym sie tylko potykala o niego w nocy jak bede szla do kibelka i sie rozlozy go pozniej, przeciez i tak to moment zajmuje :)

joasia niezle masz szczescie :) tez korzystam ze snajpera i kiedys ustawilam szafke do £60 i poszla za £59.. i nie kupilam jej bo kolejny bid byl za wiecej niz funta :P :P

No ja tylko ze snajperem "walczę" na ebayu. Ostatnio z dzieciaczkowych zakupów kupiłam tez ten przewijak: Mamas and Papas Baby Changing Unit on eBay (end time 15-Oct-10 15:24:26 BST)
ustawiłam na 60 a poszedł za 31 :) lubię snajpera bo strzał puszcza sekundy przed końcem aukcji,ale też nie zawsze mi się udaje. Jak polowałam na pzrewijak to 2 aukcje też przegralam,ale wtedy startowałam z niższą kwotą. A ten widziałam na innych aukcjach (ale daleko ode mnie) zaczynal się od ok 40 lub był kup teraz za 60 a w Mamas&Papas ponad 100 więc te 31 to fart jakich mało :)
Ale gumtree tez lubię i tez korzystam.
Więc Elzu polecam do ebaya i allegro : Snajper Allegro, eBay - Snajper.net
a tak btw Elzu czy Ty masz dziś imieniny? Jeśli tak to wszystkiego najlepszego :)

joasia drewniane przewijaki wlasnie w takich cenach chodza :tak: ja za swoj dalam £35

102_9854.jpg

mamcia Twoj tez fajny i wanienke mozesz zamontowac :tak:

reklama
agatakat, juz Ci pisalam na listopadzie :) masaz ktory jednak mialam wczoraj w nocy.. troszke bolal ale nie bardzo.

joasia, dziekuje za zyczenia :) to rzeczywiscie byly moje imieninki wczoraj :) a snajpera sobie dodalam do ulubionych stron, moze wykorzystam w przyszlosci, nie wiedzialam, ze takie cos istnieje :)

mamcia, sacza.. ale jeszcze jestem w domku, skurcze mam dosyc zadko narazie.. poczekam jeszcze troszke i jak nic sie nie zmieni to poskacze na pilce.. wezme kapiel.. moze rozkrece.. a jak nie.. to mam jutro byc w szpitalu o 8 rano na wywolanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry