PINKA, ja robilam USG 4d prywatnie, kiedys dostalam do domu ulotke i mieli swoje bazy w liverpoolu i manchesterze ale nie pamietam jak sie ta firma nazywala.. ale to i tak daleko od Ciebie, ale na pewno sa inne bo pamietam ze mialam dwie ulotki tylko druga byla drozsza. Placilismy jakos 60f o ile dobrze pamietam ale zdjecia byly srednie bo sie maly obrocil tylem do USG i nie moglismy twarzyczki uchwycic.. 3 proby byly

w koncu sie udalo, ale nie tak ladnie jak mialam nadzieje
przypomnialo mi sie, to ta firma byla:
http://www.beforethestork.info/
Kupilam dzis na gumtree moses basket

najpierw nie planowalam bo mamy w sypialni kolyske ale pomyslalam, ze glownie siedze w salonie i fajnie by bylo miec malucha przy sobie, a na kanapie to niebezpiecznie i niewygodnie.. zreszta mamy kota ktory lazi po meblach i kanapie.. i kupilam koszyk za 15f

wlasnie wypralam materialowe czesci i sie ciesze jak glupia.. a najlepsze jest to, ze to z mamas & papas i jak patrzylam na stronie to kosztuje nowy 95f

chyba tylko nowy materacyk kupie, bo ten jakis taki lichy..
o taki:
no a co do porodu.. to za tydzien w piatek mam wizyte w szpitalu umowiona (jakby sie nic nie wydarzylo do tej pory) i zrobia mi masaz szyjki i umowia na wywolanie.. mam nadzieje, ze nie wytrzymam do tej wizyty.. a masaz powiedziala, ze moze mi nawet dzis zrobic.. ale nie przygotowalam sie psychicznie.. i stwierdzilam, ze skoro mam z miesiaczki mam termin na 7-8.11 to jeszcze nie bede panikowac tak bardzo.