reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
u mnie tez w pierwszej nic nie podzialalo i cudowałam niezle:-D:-D a i tak poległam bo wywoływac trzeba było:eek::eek:

ale za to moja kolezanka ktora rodziła 3 miesiace temu zeby urodzic to wybrała sie na bardzo szybki spacer prawie bieg z góry na dół do miasta miała co pokonywac :szok::szok:po tej rundce w ciagu 12 godzin urodzila.....

ja to juz porobilam wszystko w domu i po tym tylko czulam sie zmeczona i plecy mnie bolaly:-p

a wczoraj tez sie narobilam i nawet zmeczona nie bylam

to nasze dziecko takie leniwe pewnie po tatusiu... :-D:-D

Mi sie wydaje ze jakbym teraz troche pobiegala to tez by sie cos ruszylo, ale ja juz mam date i wole wytrzymac do tej daty zeby bylo wszystko na spokojnie, bo teraz jakby sie zaczelo to moj K nawet z pracy nie zdazy dojechac :( a juz wzial sobie od 21 tacierzynskie :)))

mamcia- no to kochana musisz wytrzymac conajmniej do 20-stego:tak::tak:

agata- a ty wiesz co bedziesz miała synka czy córeczke ????? bo chyba przegapiłam te informacje:baffled:

mamcia- oj wiem co czujesz wiem te ostatnie tygodnie to masakra a teraz sobie wyobraź ze ja rodziła 12 dni po terminie myslałam ze oszaleje:wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny mam takie pytanko czy orientujecie sie w kwesti usg 3d w Anglii bo chciala bym sobie zrobic nawet prywatnie............. bo u mnie nie robią w miescie..........

reklama
PINKA, ja robilam USG 4d prywatnie, kiedys dostalam do domu ulotke i mieli swoje bazy w liverpoolu i manchesterze ale nie pamietam jak sie ta firma nazywala.. ale to i tak daleko od Ciebie, ale na pewno sa inne bo pamietam ze mialam dwie ulotki tylko druga byla drozsza. Placilismy jakos 60f o ile dobrze pamietam ale zdjecia byly srednie bo sie maly obrocil tylem do USG i nie moglismy twarzyczki uchwycic.. 3 proby byly :) w koncu sie udalo, ale nie tak ladnie jak mialam nadzieje :)

przypomnialo mi sie, to ta firma byla: http://www.beforethestork.info/

Kupilam dzis na gumtree moses basket ;) najpierw nie planowalam bo mamy w sypialni kolyske ale pomyslalam, ze glownie siedze w salonie i fajnie by bylo miec malucha przy sobie, a na kanapie to niebezpiecznie i niewygodnie.. zreszta mamy kota ktory lazi po meblach i kanapie.. i kupilam koszyk za 15f :) wlasnie wypralam materialowe czesci i sie ciesze jak glupia.. a najlepsze jest to, ze to z mamas & papas i jak patrzylam na stronie to kosztuje nowy 95f :szok: chyba tylko nowy materacyk kupie, bo ten jakis taki lichy..

o taki:

27647616.jpg

no a co do porodu.. to za tydzien w piatek mam wizyte w szpitalu umowiona (jakby sie nic nie wydarzylo do tej pory) i zrobia mi masaz szyjki i umowia na wywolanie.. mam nadzieje, ze nie wytrzymam do tej wizyty.. a masaz powiedziala, ze moze mi nawet dzis zrobic.. ale nie przygotowalam sie psychicznie.. i stwierdzilam, ze skoro mam z miesiaczki mam termin na 7-8.11 to jeszcze nie bede panikowac tak bardzo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry