reklama

Ciężarne na Wyspach

agatakat, ja mam taki aspirator firmy frida (poszukaj sobie w necie) i sie wysysa gluty :) ale jeszcze nie testowalam (tylko czytalam dobre opinie).
ja tez mam te fridę,moi znajomi bardzo sobie chwalili mówiąc,że jest dużo lepszy od typowej gruszki. Ja kupiłam w Bootsie.
Elzu pamiętam,że miałaś problem z bolącym nadgarstkiem (kciukiem). Ja od kilku dni mam takie ból w lewej ręce przy każdym jej ruchu i o ile na początku myślałam,że to od pada od ps3,bo od soboty zajęłam się "ostrym" graniem w celu przedporodowego zajęcia czasu i umysłu,tak teraz po tyg to już sama nie wiem. Takie mięśniobóle mi zazwyczaj po dniu,góra dwóch przechodziły a to nadal trwa.Co polecasz aby ulżyć mym cierpieniom? ;-) Jak Ty sobie z tym problemem (po)radziłaś?

reklama
:)
Joasia ja tez mam bole w nagdarstkach ale nie wiem czy to te same... zwykle po nocy a i w dzien tez. mnie bola tak jakby kosci, czy stawy w nadgarstkach tak z jak ruszam nimi mam wrazenie jakbym slyszala jak sie kosci przestawiaja i zaraz sie polamia.... kolezanka mowi ze za malo wapna;/ nie wiem ale wczesniej nie mialam takich problemow...
ja wczesniej grywalam na xbox i tez mnie palec i nadgarstek bolaly :) ale od dluzszego czasu mam zastuj :)

mamcia- sorki ze dopiero teraz odpisuje ale wlasnie mam chwile:tak::tak:

wchodzisz w ustawienia potem w sygnature tak jak suwaczki wklejasz:tak: zjezdzasz strzałka w dół i na zielonym paseczku masz napisane Obrazek w sygnaturze i pod spodem 2 opcje

1) wybierz adres url
2) wgraj obrazek z komputera( ta wybierasz)

ładujesz zdjecie wczesnie odpowiednio zmiejszone:tak: naciskasz wyslij poniżej na pasku ,po chwili powinno ci sie zdjecie poazac i wtedy naciskasz dodaj zdjecie w sygnaturze które jest w prawy roku zdjecia i zrób sobie podgląd czy fotka wyszła jak wyszła to ok ...........

mam nadzieje ze w miare zrozumiale ci to napisałam:tak:

a tak wogóle to witam laseczki mnie glowa dalej boli od wczoraj brrr robie wlasnie spaghetti i do pracy po poludniu trzeba maszerowac...........

a i dziekuje laseczki za gratulacje!!!!!!!!!

no to witaj w klubie :)
ale nie mam pojecia jak sie tgo pozbyc :)
w razie w zaczelam wiecej nabialu jesc zreszta i tak mam smaki ostatnio na mleko i ser bialy hehe, ale jeszcze nie wiem czy pomaga...

joasia79, kupilam taki usztywniacz na reke w bootsie i powinnam go na noc zakladac ale prawde mowiac bylo mi strasznie z nim niewygodnie i mialam cala reke spocona (i swedziala) rano, wiec nie spalam w nim. Staralam sie jak najbardziej oszczedzac ta reke.. i chyba mialam szczescie bo samo przeszlo.

Dziewczyny mam ogromny dylemat....Chcielismy dac na imie naszej coreczce Lily i tak juz obstawialismy od dluzszego czasu, ale dzis nam wpadlo jeszcze jedno imie ktore nam sie bardzo spodobalo :) Lucy i teraz mamy niezly dylemat bo bardzo nam sie podobaja oba imiona...i co myslicie ktore ladniejsze :)

reklama
Mnie też oba imiona się bardzo podobają. Musicie też zobaczyć jak każde z nich brzmi z nazwiskiem. U nas będzie Natasha i też cały czas myślałam o tym czy w ostatniej chwili nie zmienimy zdania i też będziemy mieć taki problem ale póki co trzymamy się tego wyboru.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry