mamcia10, fajnie tak znac date przyjscia na swiat malucha

jak odeszly mi wody w piatek wieczorem i wiedzialam ze max dwa i bedzie Julek z nami to nie moglam przestac o tym myslec.. Jeszcze raz &&& za jutro

mam nadzieje, ze szybko was wypuszcza i bedzie wszystko ok.
Moj D od jutra wraca do pracy, a mama leci do Polski. Bede calkiem sama codziennie do 17stej

strasznie mnie to doluje.. szczegolnie ze ostatnio Julek nie zawsze zasypia po jedzeniu i czasami sama nie wiem co zrobic, bo jak lezy i sie rozglada to jest ok, ale jak zacznie marudzic to ciezko go uspokoic.. a nie chce praktykowac lulania.. bo sie przyzwyczai i pozniej bede miala problem :/
agatakat, jak malutka nie spi, a jest najedzona i przebrana, to co z nia robisz? Jest grzeczna i sobie po prostu lezy? Czy marudzi?
pandorka, jestes juz w polowie ciazy

mialas juz drugi skan?
aga.m, nasz maluch sie ruszal do samego konca (bardziej rozpychal i rozciagal niz kopal), jak juz mialam skurcze to mniej go czulam bo nie wiedzialam kiedy to on, a kiedy skurcz..
Co do czestego sikania, to ja nadal czesto sikam.. nie tak jak w ciazy co 2h w nocy, ale jak wstaje do Julka.. to najpierw ide siusiu..
Zamowilam pas poporodowy i czekam az przyjdzie.. duzego brzucha nie mam, ale skora jest rozciagnieta i pelna rozstepow.. nie moge na siebie patrzec.. do tego mam okropne rozstepy na udach od strony wewnetrznej ;(