reklama

Ciężarne na Wyspach

elzu Amanda jak jest najedzona, nie ma kupy w pieluszce to lezy i sie rozglada :) potrafi tak godz albo i dluzej.. czasami zamarudzi ale wydaje mi sie ze zaboli ja wtedy brzuszek i biore ja na rece i przytulona do mojego cyca zasypia. ale bardzo czesto po takim czuwaniu i gapieniu sie sama zasypia w lozeczku i cyc czy lulanie nie jest potrzebne :)

co do tego lulania to np synek mojej siostry inaczej niz na rekach nie chcial zasypiac.. Nasza mimo ze czasem jest lulana to i tak potrafi sama zasnac w lozeczku, ale kto wie czy sie nie przyzwyczai...

na rekach u T. nigdy nie zasnela, robi oczy jak piec zlotych i sie gapi na niego (podobno glosy meskie dzieci wyrazniej slyszA), a jak ja ja biore na rece i przytulam moment i spi ;-) troche z teog powodu T. jest smutno, ale wiadomo ze ode mnie czuje mleko, bicie mojego serca i tak dalej

ogolnie ona placze jak chce jesc, jak nie moze zrobic kupki (wtedy dajemy jej infacol przed jedzeniem), albo wtedy jak zmieniamy jej pieluche a ona chce spac, bez powodu nie placze, tylko lezy i sie gapi.. co tez nie jest super np w nocy bo po pol godz takiego patrzenia na nia ja odplywam a ona jest niezmordowana, a przeciez nie pojde spac wiedzac ze ona nie spi

a moze jakies melodyjki puszczaj Julkowi? my puszczamy kolysanki

reklama
heja.... no wlasnie co do tego kopania to tez pewnie kazda ma inaczej... moj maly kopie mniej niz wczesniej ale jak uslyszalam od znajomej ze jej dziecko nic a nic przez ostatni tydzien sie nie ruszalo to sie troche zdziwilam, bo ja to bym juz do lekarza jechala :))))
a teraz ide sie zrelaksowac w wannie bo mnie glupi sasiad tak zdenerwowal ze szok... pewnie cisnienie mam 200 ;)
milego wieczorku

Ja wpada tylko na chwilke zaraz uciekam mam nadzieje ze dzis zasne.........

mamcia- trzymam kciuki za was:tak::tak:

a reszcie dziewczyn zycze spokojnej nocki pozdrawiam........

mamcia- trzymam kciuki
a reszcie zycze milej nocki
Moja mala przesypia juz od 22-23 do 5 rana, wiec mamusia wyspana na maksa ( tylko ona sypia z nami w lozku, jak ja wkladam do lozeczka to odrazu sie budzi cwana bestia).

irka moj sie boi z Malutka spac w lozku :) boi sie nawet ze ja z nia zasne karmiac ja i ja przygniote
mamcia czyzby juz po :))?

dziewczyny jak najszybciej umowic tutaj w uk wizyte z pediatra dla niemowlaka?

Ja mam na 2 grudnia, obejrzy ja gp a pozniej szczepienie. Z tym ze my mialysmy 18 listopada wizyte w klinice pediatrycznej i wczesniej byl scan serca ale to ze wzgledu na poprzednia corke..

a co tu taka cisza:)
u nas zanosi sie na ladny dzien wiec zaraz zbieram sie na male zakupy... mam wrazenie ze brzuch mi sie obnizyl i to tak ladnie.... zobaczymy jak to bedzie
joasia- mamcia juz po wiec teraz my nastepne w kolejce, jak sie czujesz??

reklama
a co tu taka cisza:)
u nas zanosi sie na ladny dzien wiec zaraz zbieram sie na male zakupy... mam wrazenie ze brzuch mi sie obnizyl i to tak ladnie.... zobaczymy jak to bedzie
joasia- mamcia juz po wiec teraz my nastepne w kolejce, jak sie czujesz??
Ja się czuje dobrze,żadnych oznak aby się już coś zaczynało :( właśnie wróciłam od położnej,wszystko gra,ciśnienie w normie,serduszko też,mocz elegancki. Nastepna wizyta za tydz. Jak do tego czasu nie urodze to mnie będą umawiać na wywoływanie. Powiedziała mi,że tu czekają do 12 dni po terminie i oferuja: masaż szyjki,prostaglandyny lub oxy. Ale mam nadzieje,że mnie to ominie i że urodze sama wczesniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry