reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Hej dziewczyny jak dzionek zlecial? U mnie ok troche jeszcze po sklepach polatalam ale juz sily na to nie mam :/ Coraz bardziej stresuje sie poniedzialkiem, juz tak blisko...w niedziele od 22 mam byc juz na czczo :) az skreca mnie w zoladku jak pomysle :/

Hej dziewczyny jak dzionek zlecial? U mnie ok troche jeszcze po sklepach polatalam ale juz sily na to nie mam :/ Coraz bardziej stresuje sie poniedzialkiem, juz tak blisko...w niedziele od 22 mam byc juz na czczo :) az skreca mnie w zoladku jak pomysle :/

nie martw sie kochana bedzie dobrze na którą masz godzine tą cesarke???

mi dzis ta głowa odpadnie cały dzien mnie tak muli ze chyba zwariuje a wszytsko to przez te pogode ciagle pada wietrzycho wieje brrrrrrrr a to dopiero początek takiej pogody

nie martw sie kochana bedzie dobrze na którą masz godzine tą cesarke???
Na 7:30 mam byc w szpitalu, mysle ze w okolicach 10:00 mala juz powinna byc na swiecie no chyba ze sama sie pospieszy :) W sumie termin z miesiaczki mam na wtorek a wedlug usg na piatak a wiec duzej roznicy nie ma :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pinka no no niezla fucha :) gratulacje :))
mamcia ja to na Twoim miejscu nie moglabym zasnac z niedzieli na poniedzialek z podescytowania :))

a my dzisiaj znowu bylysmy na spaceru, chcialam kupic w aptece gruszke do nosa, bo ta co mam w domu nie zdaje rezultatu :(
moze cos polecicie?
Mala ma chyba gluta, strasznie cos jej swiszczy i nie mozemy sobie z tym poradzic

jutro mam wizyte z polozna i mam pare pytan do niej, o ten pepuszek, o nosek (a moze to w gardle jej swiszczy?), i o moje szwy..

no dzien dzisiaj do d.... ja cale popoludnie taka spiaca chodzilam ale zasnac nie moglam.... i caly dzien jem jak szalona az moj w szoku:))
mamcia bedzie dobrze i mam nadzieje ze doczekasz poniedzialku.... :)
tymczasem ja zmykam do spania
dobranoc

JA dzis znowu mialam skurczowy dzien ale znowu tylko straszaki :) Jutro jade do szpitala na ostatnie badanie krwi przed CC czy anemi nie mam i juz wsio ;)
Co do niedzieli to napewno nie zasne, juz nie wspominajac o moim K ten to dopiero ma stresa :) wczoraj musialam troche nim wstrzasnac bo bardziej sie stresuje odemnie :/
Dobranoc dziewczyny, zycze wszystkim udanej nocki ;)

reklama
agatakat, ja mam taki aspirator firmy frida (poszukaj sobie w necie) i sie wysysa gluty :) ale jeszcze nie testowalam (tylko czytalam dobre opinie). Jeszcze polozna przychodzi? U nas tylko do 10 dnia, byla ostatni raz przedwczoraj, teraz czekamy na tel od helth vizytora.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry