reklama

Ciężarne na Wyspach

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ :-) ALEŻ DZISIAJ CISZA NA FORUM CZYŻBYŚCIE MIAŁY LEPSZĄ POGODĘ NIŻ JA :-(BO U MNIE NIEDOŚC ŻE LEJE TO JESZCZE WIEJE JAK DIABLI:wściekła/y::wściekła/y: OLA ZAŁAPAŁA KATAR :-( ŚPI JUŻ MOJE SŁONECZKO MAM NADZIEJE ŻE NIE PRZERODZI SIĘ TO W NIC POWAŻNEGO:no: I DAM RADE WYKUROWAĆ JĄ SAMA.

ŻYCZĘ SPOKOJNEJ NOCKI:tak:

Moja tez złapała wczoraj katarek, co dajesz swojej żeby przepędzic ten katar?

reklama
DZIEŃ DOBRY :tak: U NAS WIEJE ALE ŚWIECI SŁONECZKO :tak:
MEDIO CHYBA TA POGODA CO BYŁA WCZORAJ U MNIE POSZŁA DO CIEBIE:sorry2::sorry2:

GUSIA260 JA PODAJĘ OLI ZWIEKSZONĄ WITAMINE C W KROPELKACH DO TEGO MAM W KAPSUŁKACH DO SSANIA RÓŻNE WITAMINKI NO I ZAKRAPIAM JEJ NOSEK OTRIVINEM. A DO TEGO PRZED SNEM WYGRZEWAM JEJ NÓŻKI. NALEWAM DO MISECZKI BARDZO CIEPŁEJ WODY I PÓŹNIEJ STOPNIOWO JESZCZE JEJ DOLEWAM GORĄCEJ. ŻEBY NÓŻKI BYŁY CZERWONE JAK RACZKI POTEM W SKARPETKI I DO ŁÓŻECZKA.

ŻYCZYMY ZDRÓWKA:tak:

Dzięki, czyli najpierw się wybiorę do tesco.
A kupowałyście wózek, czy są takie wózki, żeby łatwo można było przewozić dziecko w aucie, takie z fotelikiem od razu?

gusia260- rzeczywiście na witaminki Twoja córcia jest jeszcze za mała chociaż wit c w kropelkach możesz jej podawać :tak: a Ola dzisiaj dużo lepiej sie czuje i z noska jej już nie leci ale jeszcze dzisiaj powtórzymy wygrzewanie nóżek i jutro powinno być już wszystko w normie:tak::-D:-D

Olinda widzałam zdjęcia Oli na naszej klasie, jaka ona słodka, fajny z niej przedszkolaczek.

1991.gif

reklama
Hej :-)
Bylismy dzis znow na kontroli z Oliwieraskiem. Juz wszystko w porzadku. Zdrowy. Takze bardzo mnie to cieszy :-)
Medio- zgadzam sie z Olinda, co do sklepow- MOTHERCARE i TOYS R US- tam kupisz wszystko co potrzeba. Wozek wielofunkcyjny z fotelikiem rowniez. Lub tylko spacerowka i fotelik samochodowy- bez gondoli. Albo wszystko w jednym( ja taki kupowalam ), takze co tylko chcesz.
Olinda- no niestety taka pora teraz nastala, ze wszystkie dzieciaczki cos choruja. Olivier juz zdrowy, ale gdzie nie patrze, tam chore lub przeziebione maluszki...:sorry2:.

Ok, na razie tyle, zajrze jeszcze wieczorkiem...:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry