reklama

Ciężarne na Wyspach

Dziewczyny a jak się przewozi noworodki ( do 9 miesiąca)w aucie, bo mój mąz wyczytał,że trzeba z przodu tyłem do jazdy, czy to prawda?Nie może być z tyłu, np. ze mną jak mąż prowadzi?

reklama
z tego co ja wiem to nawet powinno sie wozic z tylu ze wzgledu na poduszki. no i tylem do kierunku jazdy. no chyba ze nie macie poduszek to moze wtedy chyba byc z przodu...a tylem do kierunku jazdy dlatego ze pasy wtedy odpowiednio zabezpieczaja foteki a w nim dzidziusia.
hmm przynajmniej tak mi sie wydaje heheeh

Zaleca się wożenie z tyłu ale można też z przodu pod warunkiem, że poduszka powietrzna jest wyłączona:-)
Medio może Twój mąż chce miec synka koło siebie;-)

Mamy poduszki, więc z tyłu. Dzięki dziewczynki.
Ale dziś pogoda, zaraz zmykam z Krzysiem do szkoły i na zakupki trzeba coś kupiś na obiadek.
Sylwia.m chyba tak:)hihihi

DZIEŃ DOBRY:tak: POGODA DO BANI :wściekła/y::wściekła/y: DOBRZE ŻE CHOCIAŻ WEEKEND BYŁ PIĘKNY. OLA DZISIAJ BARDZO CHĘTNIE POSZŁA DO PRZEDSZKOLA :-) NO A WCZORAJ PIERWSZY RAZ POWIEDZIAŁA PANI ŻE CHCE DO TOALETY ROBI MOJE SERDUSZKO POSTĘPY:tak::-D:-D

A JA MAM JESZCZE PYTANKO UŻYWAM DO ŻELAZKA TE WODY ZAPACHOWE I NIE WIEM CZY MOGĘ PRASOWAĆ RZECZY MALEŃSTWA?????????????????????? POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI

DZIEŃ DOBRY:tak: POGODA DO BANI :wściekła/y::wściekła/y: DOBRZE ŻE CHOCIAŻ WEEKEND BYŁ PIĘKNY. OLA DZISIAJ BARDZO CHĘTNIE POSZŁA DO PRZEDSZKOLA :-) NO A WCZORAJ PIERWSZY RAZ POWIEDZIAŁA PANI ŻE CHCE DO TOALETY ROBI MOJE SERDUSZKO POSTĘPY:tak::-D:-D

A JA MAM JESZCZE PYTANKO UŻYWAM DO ŻELAZKA TE WODY ZAPACHOWE I NIE WIEM CZY MOGĘ PRASOWAĆ RZECZY MALEŃSTWA?????????????????????? POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI
Ola zuch dziewczynka, zobaczysz jak niedługo bedzie zasuwać po angielsku:tak::-):-D.
Co do tej wody zapachowej to nie wiem. Może by choć przez pierwszy miesiąc odstawić, by ewentualnie skórki nie drażniło i zapach. Później można by spróbować. Może inne dziewczyny wiedza coś więcej na ten temat.;-)

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ :-) ALEŻ DZISIAJ CISZA NA FORUM CZYŻBYŚCIE MIAŁY LEPSZĄ POGODĘ NIŻ JA :-(BO U MNIE NIEDOŚC ŻE LEJE TO JESZCZE WIEJE JAK DIABLI:wściekła/y::wściekła/y: OLA ZAŁAPAŁA KATAR :-( ŚPI JUŻ MOJE SŁONECZKO MAM NADZIEJE ŻE NIE PRZERODZI SIĘ TO W NIC POWAŻNEGO:no: I DAM RADE WYKUROWAĆ JĄ SAMA.

ŻYCZĘ SPOKOJNEJ NOCKI:tak:

reklama
Pogoda dziś u mnie paskudna:wściekła/y:, deszcz, wiatr, pochmurno:baffled:.
Dziewczyny czy znacie może nazwy sklepów gdzie można kupić wszystko dla baby, łóżeczko,przebierak itd?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry