reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej :-)
Bylismy dzis znow na kontroli z Oliwieraskiem. Juz wszystko w porzadku. Zdrowy. Takze bardzo mnie to cieszy :-)
Medio- zgadzam sie z Olinda, co do sklepow- MOTHERCARE i TOYS R US- tam kupisz wszystko co potrzeba. Wozek wielofunkcyjny z fotelikiem rowniez. Lub tylko spacerowka i fotelik samochodowy- bez gondoli. Albo wszystko w jednym( ja taki kupowalam ), takze co tylko chcesz.
Olinda- no niestety taka pora teraz nastala, ze wszystkie dzieciaczki cos choruja. Olivier juz zdrowy, ale gdzie nie patrze, tam chore lub przeziebione maluszki...:sorry2:.

Ok, na razie tyle, zajrze jeszcze wieczorkiem...:tak::-)
A drogo płaciłaś za ten wózek?
Widzę,że mieszkasz w Playmont, tam tez jest mojego męża kolega Andrzej Słaby i moja koleżanka Monika Pancek nie wiem czy znasz?
Superowo,że Oliwierek zdrowiutki!

reklama
Medio- z tego co pamietam to ok. 350 funtow. Natomiast sa tansze, ok 200 funtow i tez takie wielofunkcyjne, np GRACO QUATRO- on jest tani i ma wszystko. Zastanawialismy sie nawet czy go nie kupic, ale w koncy znalazlam inny, ktory bardziej mi sie podobal.
A Polakow to ja niestety tutaj zadnych nie znam. strasznie mi tego brakuje...:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Pewnie juz spicie, nie? Ja niestety dopiero teraz mam czas zasiazc przy kompie. No nic, dobrej nocki :-)

DZIEŃ DOBRY:tak:

ALEX JAK SPOJRZAŁAM O KTÓREJ PISAŁAŚ TO SOBIE POMYŚLAŁAM ŻE CHYBA CIERPISZ NA BEZSENNOŚĆ :szok::-D:-D JA TERAZ WCZEŚNIE CHODZĘ SPAĆ ZA TO W NOCY SIĘ MĘCZE :wściekła/y: DZIDZIA JUŻ NIEŹLE DAJE W KOŚĆ :dry: A TEJ NOCY TO JUŻ PRZESZŁA SAMĄ SIEBIE, NACISKALA MI GDZIEŚ NA NERW I MIAŁAM WRAŻENIE JAKBY KTOŚ MI ROZWALAŁ BIODRO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A DO TEGO PROMIENIUJĄCY BÓL NA PLECY I NOGI:wściekła/y::wściekła/y:

MEDIO- MUSIAŁABYŚ WEJŚĆ NA STRONE TOYS R US I WTEDY MNIEJ WIĘCEJ ZOBACZYSZ JAKI JEST WYBÓR WÓZECZKÓW:tak:NO I ZORIĘTUJESZ SIĘ W CENACH ALE TAK JAK ALEX PISAŁA ZA 200 LUB 230 POWINNAŚ JUŻ KUPIĆ :tak:

BUZIAKI

Medio zanim kupisz wózek w sklepie to popatrz sobie na ebay'u:-) Ja taki model jaki Alex pokazała kupiłam za 50Ł:szok: No chyba że wolisz nowy ze sklepu:-)
Może zobacz sobie w sklepie jakie są, zapamiętaj model i popatrz na aukcjach:-)

Hejka :-)
Medio- udanych lowow. Ale fajnie tak kupowac wszystko dla maluszka, zbierac cala wyprawke. Jeszcze raz bym tak chciala:tak:. Pamietam dobrze jaka to frajda kupowac te malusienkie rozmiary ciuszkow, koderki, lozeczko, wozek itp... oh... rozmarzylam sie...:sorry2::-)
Olinda- na bezsennosc to ja akurat nie cierpie. Duzo bym dala za jedna w pelni przespana noc, oj duzo....Niestety zanim sie uwine z malym, jego kapiela, kolacja i spaniem, to robi sie pozno. A jeszcze troche trzeba ogarnac cos, butelki , kubeczki i inne naczynka wymyc, wysterylizowac, zeby byly gotowe na nastepny dzien i niestety kiedy ide na kompa zobaczyc co tam na BB slychac, to juz jest zazwyczaj 22:00 :sorry2:
No to Oliwka juz rozrabia....:-D cos czuje bedzie z niej gagatek, hi hi...:-D:-D:-D

A my dzis pewnie w domku zostaniemy, bo leje od samego rana, no coz....:-(

OJ ALEX NIC MI NIE MÓW JA MĘŻOWI MÓWIE TO SAMO ŻE MAM TAKIE PRZECZUCIE ŻE OLIWKA NADROBI ZA OLĘ :szok: BO Z OLĄ TO JA WSUMIE NIE MIAŁAM ŻADNYCH PROBLEMÓW ANI W DZIEŃ ANI W NOCY :tak::-) JUŻ SIĘ SZYKUJE PSYCHICZNIE NA MAŁĄ ROZRABIARE:-D

U NAS TEŻ STRASZNIE ZIMNO:wściekła/y: A JA TAK KOCHAM CIEPEŁKO:tak: NO CÓŻ BYŁ CZAS PRZYWYKNĄĆ NA KARAIBACH NIE MIESZKAMY NIESTETY:no::wściekła/y:

reklama
gusia260- trzymaj się dzielnie i nie daj się przeziębieniu:tak: u nas na szczęście już po katarku, ja też się balam żeby nie załapać od Oli i się udało :-);-)
medio czekam na relacje z zakupów mam nadzieje że będą udane:tak:

POZDRAWIAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry