reklama

Ciężarne na Wyspach

Alex3meyer no właśnie nie wiem jak to będzie, lekarz się śmiała i powiedział,że będzie wszystko dobrze i nie ma po co robic cesarki.
Sylwia m. i Miśówka ja miałm cięzki pierwszy poród(30 godz), i teraz też zanosi się,że dzidza będzie duża, nawet większa od Krzysia. Nie wiem co myśleć, będę myślała za 6 tyg jak pojadę i zobaczę ile mały waży.

reklama
alex konsultacja to wedlug mnie w ogole nie wygladala:wściekła/y: moj maz z ginekologiem dyskutowal na temat mojego ciecia bo jak juz pisalam jestem po 3 cc wszystkie mialam pionowo i w oelnej narkozie chociaz przy mlodym juz rzadko sie takie robilo mimo to w szpitalu klinicznym stwierdzono ze tak jest dla mnie najlepiej a tu konsultant stwierdzil ze beda mi robic blokade i ciac poziomo:szok:

alex konsultacja to wedlug mnie w ogole nie wygladala:wściekła/y: moj maz z ginekologiem dyskutowal na temat mojego ciecia bo jak juz pisalam jestem po 3 cc wszystkie mialam pionowo i w oelnej narkozie chociaz przy mlodym juz rzadko sie takie robilo mimo to w szpitalu klinicznym stwierdzono ze tak jest dla mnie najlepiej a tu konsultant stwierdzil ze beda mi robic blokade i ciac poziomo:szok:
Jak widać ich tutaj ciężko do czegokolwiek przekonać:baffled:, mają swoje zdanie i zawzięcie go bronią:confused: , podobnie jest z wit. D3 dla niemowląt nie chcę przepisać i już.

A z ta witamina D3 to tez jest niezly numer- masz racje Medio. A jeszcze lepsze jest to, ze ja pojechalam po ta witamine do Polski.Normalnie sobie poszlam do lekarza polskiego, mowie co i jak, ze tu w Uk nie daja, i wiecie co? lekarka mi nie przepisala, powiedziala ze nie trzeba... Normalnie rece opadaja...:wściekła/y::wściekła/y:

A z ta witamina D3 to tez jest niezly numer- masz racje Medio. A jeszcze lepsze jest to, ze ja pojechalam po ta witamine do Polski.Normalnie sobie poszlam do lekarza polskiego, mowie co i jak, ze tu w Uk nie daja, i wiecie co? lekarka mi nie przepisala, powiedziala ze nie trzeba... Normalnie rece opadaja...:wściekła/y::wściekła/y:
No coś Ty?:szok::szok::szok:A to dlaczego?Za "duży" Oliwierek już czy co???

Powiedziala, ze w mleku modyfikowanym jest juz odpowiednia porcja tej witaminy i jesli dziecko regularnie pija mleko , to to wystarczy. A i jeszcze o wychodzeniu na dwor mowila. I nie przepisala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A przeciez inne mamy tez wychodza na dwor i podaja mleko modyfikowane a i tak witamine D3 swoja droga podaja, bo lekarz kazal. :wściekła/y:To czemu kazdy lekarz inaczej????:confused::confused::confused: Zla jestem, ale co poradze....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrze, ze zbadala porzadnie i wszystko z nim jest ok. Ale przeciez to nie znaczy ze jeszcze cos nie moze sie potem ujawnic...(odpukuje) A taka witamine to sie powinno do 3 roku chyba przyjmowac.

Moja lekarka kazała małej podować do 1 roku życia jedną kropelke wit.D. Ale sama nie wiem czy jeszcze jej podawać bo daje różne serki czy jogurty i one też mają wit D

Powiedziala, ze w mleku modyfikowanym jest juz odpowiednia porcja tej witaminy i jesli dziecko regularnie pija mleko , to to wystarczy. A i jeszcze o wychodzeniu na dwor mowila. I nie przepisala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A przeciez inne mamy tez wychodza na dwor i podaja mleko modyfikowane a i tak witamine D3 swoja droga podaja, bo lekarz kazal. :wściekła/y:To czemu kazdy lekarz inaczej????:confused::confused::confused: Zla jestem, ale co poradze....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrze, ze zbadala porzadnie i wszystko z nim jest ok. Ale przeciez to nie znaczy ze jeszcze cos nie moze sie potem ujawnic...(odpukuje) A taka witamine to sie powinno do 3 roku chyba przyjmowac.
Ja Krzysiowi podawałam do roku, bo tak lekarka zaleciła,:tak: z tego co wiem od koleżanki to jest nadal do roku. Jej synek w sierpniu skończył rok i już nie przepisują mu.

DZIEŃ DOBRY :tak: PODCZYTUJĘ WAS MAMUŚKI ALE JAKOŚ NIE MIAŁAM WENY DO PISANIA.

DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA SŁOWA OTUCHY:tak:;-) OLA JAK NARAZIE BEZ WIĘKSZYCH PROBLEMÓW CHODZI DO PRZEDSZKOLA I MAM NADZIEJE ŻE TAK POZOSTANIE:happy2:

ŻYCZE MIŁEGO POPOŁUDNIA:tak:

reklama
Hejka:-)
No rzeczywiscie Olinda- cos jestes bez weny:-D, bo coraz skromniejsze Twoje posty...:-D:-D:-D:-D:-D

Ja dzis bylam u lekarze z malym, bo mielismy wyznaczona kontrole na dzisiaj, ale i tak jeszcze w srode mam przyjsc, bo cos mu nadal tam "charczy".
A poza tym to tez nuda...;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry