reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Ja w czwartek za tydzien mam scan :tak:, ale mam stresa.
My dzis caly dzien lazilismy po parkach, tak sie opalilam na twarzy ze wygladam jak burak :zawstydzona/y:. Ale dzieciaki popadaly ze zmeczenia ;-). Ostatnie dni wakacji trzeba wykorzystac :tak:.

Hej mamuski godzie sie podziewacie?
Ja pakuje walizki i jutro rano jedziemy na szybkie wakacje :tak:, taki spontan :-D.
A wiec milego weekendu Wam zycze ;-).

trusia już za chwile weekend dasz rade :tak:

mamcia uuu to udanego wypoczynku w takim razie ;-)

tygryseczek powodzenia na spotkaniu z położną! oj niefortunnie się trafiło że wakacje w okresie pierwszego scanu :happy: może się uda przed wakakacjami

verita przeicwko grypie mnie nie namawiali (i tak bym się nie zgodziła) ale miałam propozycje szczepionki na krztusiec, odmówiłam

aleksiel do tej samej polskiej kliniki jedziecie na scan?

kali i jak po wizycie z położną?

towicz gratuluje udnej wizyt ;-) co do nospy to nie wiem o żadnym odpowiedniku, ale paracetamol możesz brać :tak:

husky jak sobie radzicie? jesteś bardzo dzielna :tak: pewnie już nie możesz się doczekać kiedy wyjdziecie do domku

ja wczoraj miałam badanie w kierunku cukrzycy, jakie było moje zdziwnie że zamiast czystej glukozy dali mi w szpitalu do picia drink energetyczny ;-)

Witam, dlaczego nei zgadzacie się na szczepionkę ?? MI położna tez sugerowała.

Byłam na pierwszej wizycie z położną, pogadanka, wywiad, badanie krwi i moczu, umówili mnie na kolejne wizyty. scan za 20 dni.
Nie dostałam Pregnancy Book :( upomnialam sie, ale polozna powiedziala, ze juz tego nie dają, bo nie ma na to funduszy i mogę sobie tylko na ebayu kupic:/

agatakat, heh to cudownie, ze dają tego drinka, tak po glukozie czekac te dwie godziny to tylko mdłości, a zwymmiotowac nie mozna :)

szepionki to dość szeroki temat, generalnie ja nie chce w ciąży sobie niczego wstrzykiwać, jeśli nie ma do tego konieczności :tak:

a w szczepionki przeciwko grypie to już w ogóle nie wierze ;-)

na dzień dobry podczas tego badania pobierają krew (ja zwymiotowałam zaraz po pobraniu ;-)) i właśnie już czarno to widziałam, że nie dam rady wypić tej glukozy i trzeba będzie drugi raz przyjeżdzać. A tu niespodzianka i dali mi orężadkę do picia :-D jakoś dałam rade dwie godziny wysiedzień i potem znowu pobieranie krwii - i tu był problem bo mi krew nie chciała w ogóle lecieć i mi pokłóli całe ręce.

reklama
Witam, dlaczego nei zgadzacie się na szczepionkę ?? MI położna tez sugerowała.

Byłam na pierwszej wizycie z położną, pogadanka, wywiad, badanie krwi i moczu, umówili mnie na kolejne wizyty. scan za 20 dni.
Nie dostałam Pregnancy Book :( upomnialam sie, ale polozna powiedziala, ze juz tego nie dają, bo nie ma na to funduszy i mogę sobie tylko na ebayu kupic:/

agatakat, heh to cudownie, ze dają tego drinka, tak po glukozie czekac te dwie godziny to tylko mdłości, a zwymmiotowac nie mozna :)

Z Pregnancy Book to jakieś żarty chyba ?? Pierwsze słyszę , ze nie maja na to pieniędzy :baffled: To przepraszam gdzie ona Ci wpisuje twoje wyniki??

Do góry