tygryseczek
Staraczka
hejka ja mam wizyte w poniedzialek z polozna no i 18 wyjezdzam na wakacje ciekawe czy scan bede miec po czy przed wycieczka....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ale fajnie bo chodzi za mna taki drink ;-).ja wczoraj miałam badanie w kierunku cukrzycy, jakie było moje zdziwnie że zamiast czystej glukozy dali mi w szpitalu do picia drink energetyczny ;-)
Witam, dlaczego nei zgadzacie się na szczepionkę ?? MI położna tez sugerowała.
Byłam na pierwszej wizycie z położną, pogadanka, wywiad, badanie krwi i moczu, umówili mnie na kolejne wizyty. scan za 20 dni.
Nie dostałam Pregnancy Bookupomnialam sie, ale polozna powiedziala, ze juz tego nie dają, bo nie ma na to funduszy i mogę sobie tylko na ebayu kupic:/
agatakat, heh to cudownie, ze dają tego drinka, tak po glukozie czekac te dwie godziny to tylko mdłości, a zwymmiotowac nie mozna![]()