reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Moja znajoma urodzila syna tydz temu, termin miala na 28 stycznia. Maly lezy na intensywnej, ale nic wiecej nie wiem. Karolina teraz ratuja dzieci z waga 350g, bedzie dobrze. I tak jak towicz pisze dziewczynki sa bardzo silne :)

Malutka jest w inkubatorze ale juz sama oddycha. Lekarze powiedzieli, ze bardzo silna jest.
w zeszlym tyg siostra 3 dni byla w szpitalu bo bole brzucha miala silne ale nic nie znalezli i puscili do domu, a dzis po porodzie miala lyzeczkowanie i antybiotyki dostala bo wody plodowe byly metne czyli byla powazna infekcja przez co wczesniejszy porod:/ chore to wszystko. Bo jakim cudem nie rozpoznali infekcji

Karoliną a gdzie ona jest tutaj czy w pl bo mie wylapalam. Co do terimu to nie martw sie dziecko juz w 8 miesiacu sie urodziło a ratuja nawet z 6 miesiaca i zdrowe sa. Badz dobrej myśli

Dzien dobry:-)
W pl jest. Jestem dobrej mysli tylko nikt sie nie spodziewal, ze Kruszynka bedzie w domu juz z nami w tym roku:)
A ja dalej zasmarkana siedze w domu:/

o to witam w klubie u nas tez chyrlania ciag dalszy, mala juz lepiej ale siedze z nia w domu, do tego jakie wiatry sie dzis zerwaly ze strach wyjsc

wstalam z M o 6 i tak nie wialo ale jak sie zebralo to szok:szok: Patrzac na takie wiatrzycho ciesze sie, ze nie musze nigdzie leciec samolotem:-):-):-)

reklama
O Karolina wierz mi ze o 6 bylo okropnie bardzo zimno moj siostrzeniec prace konczyl i piechota do domu wracal to mowil ze nieciekawie. Ale coraz gorzej się robi mi juz część ozdób sprzed domu wywialo

Do góry