reklama
Tajchi
Fanka BB :)
Medio w prywatnej szkole dla chłopców 10-18lat niestety nie jako nauczycielka tylko i wyłacznie przygotowujemy posiłki dla chłopców i przyrządzamy różne bankiet szkolne,których jest masa.
olind dzięki za pocieszenie z tymi ząbkami
olind dzięki za pocieszenie z tymi ząbkami
karolinka577
mama Oliverka
w koncu nadrobilam moja nieobecnosc :-) troche tego bylo do przeczytania 
Tajchi my tez chrzcimy naszego malego 5 lipca, tylko ze w PL :-)
Paula bylas juz na solarium? kurcze bo ja sie zastanawiam czy juz moge sie opalac, jestem taka blada ze patrzec na siebie nie moge
w przyszlym tyodniu ide zrobic wlosy, a do zrzucenia zostalo mi jeszcze ok 7kg (przytylam 20.5kg) pocieszajace jest to ze mieszcze sie juz w 2 pary spodni z przed ciazy :-) w te bardziej elastyczne
w reszte chyba juz nigdy sie nie zmieszcze bo w biodrach sie rozeszlam 
Olinda wszystkiego najlepszego dla Niuni
moj Maly dzisiaj skonczyl miesiac :-) ale ten czas szybko leci!
My do PL jedziemy 29czerwca na 2 tygodnie i tez mam nadzieje ze pogoda dopisze :-)
bo tej tutejszej mam dosc
pozdrawiam buziaki

Tajchi my tez chrzcimy naszego malego 5 lipca, tylko ze w PL :-)
Paula bylas juz na solarium? kurcze bo ja sie zastanawiam czy juz moge sie opalac, jestem taka blada ze patrzec na siebie nie moge

Olinda wszystkiego najlepszego dla Niuni
moj Maly dzisiaj skonczyl miesiac :-) ale ten czas szybko leci!
My do PL jedziemy 29czerwca na 2 tygodnie i tez mam nadzieje ze pogoda dopisze :-)

pozdrawiam buziaki
karolinka577
mama Oliverka
acha jeszcze
Tajchi najlepsze zyczenia dla Kacperka
Medio Karolek jest sliczniusi :-)
Tajchi najlepsze zyczenia dla Kacperka
Medio Karolek jest sliczniusi :-)
Dzien dobry:-)
Karolinka 577- dziekujemy za zyczonka i rowniez skladamy najlepsze zyczonka dla Ciebie i synusia spoznione ale bardzo szczere
:-):-)
A jesli chodzi o kilogramy to mi pozostalo 6 kg i nie zapowiada sie zebym schudla stoje w miejscu i tez sie rozeszlam w bioderkach choc wszyscy mowia ze teraz to wygladam dobrze bo przed ciaza bylam za chuda a spodnie z przed ciazy zatrzymuja mi sie w polowie uda

tylko szkoda mi tych spodni bo 2 tyg przed tym jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy kupilam sobie 3 pary bo myslalam ze te angielskie zarcie tak na mnie dziala ze tyle przytylam
a tu buch niespodzianka bedzie dzidzius :-)
Buziaki milego dnia
Karolinka 577- dziekujemy za zyczonka i rowniez skladamy najlepsze zyczonka dla Ciebie i synusia spoznione ale bardzo szczere

A jesli chodzi o kilogramy to mi pozostalo 6 kg i nie zapowiada sie zebym schudla stoje w miejscu i tez sie rozeszlam w bioderkach choc wszyscy mowia ze teraz to wygladam dobrze bo przed ciaza bylam za chuda a spodnie z przed ciazy zatrzymuja mi sie w polowie uda

Buziaki milego dnia
Tajchi
Medio no coś Ty;-)
,przeciez ja już 30-tke mam
,ale fajnie nieraz z nimi pogadać,chociaż te małolaty to czasem mnie starsznie wkurzaja ale cóż tak juz jest.
Praca w sumie dobra,ale mało płatna, ide do pracy tylko na miesiąc,żeby za wakacje jeszcze zapłacili i zwolnie sie w sierpniu.Bo chce jeszcze z Kacperkiem posiedzieć w domu,tym bardziej,ze mąż ma prace pewna i stałą i kasy starczy,a może jakies drugie sie zrobi w między czasie

karolinka dzięki za zyczonka,super że będzie w ten sam dzień sie stresowac i balowac hihihi;-)

Praca w sumie dobra,ale mało płatna, ide do pracy tylko na miesiąc,żeby za wakacje jeszcze zapłacili i zwolnie sie w sierpniu.Bo chce jeszcze z Kacperkiem posiedzieć w domu,tym bardziej,ze mąż ma prace pewna i stałą i kasy starczy,a może jakies drugie sie zrobi w między czasie

karolinka dzięki za zyczonka,super że będzie w ten sam dzień sie stresowac i balowac hihihi;-)
Medio
Olinda penwie Ty chudzinka jak nic jesteś i wysoka jesteś chyba masz chyba z 170 co?
Tajchi no to staraj się Kobietko o drugie, trzymam kciuki
Zamówiłam dziś Karolkowi śliniaki z wyhaftoanym imieniem 5 szt. on cały czas jest praktycznie w śliniaku (tak ulewa) więc niech ma już ze swoimi imieniem.
Tajchi no to staraj się Kobietko o drugie, trzymam kciuki
Zamówiłam dziś Karolkowi śliniaki z wyhaftoanym imieniem 5 szt. on cały czas jest praktycznie w śliniaku (tak ulewa) więc niech ma już ze swoimi imieniem.
reklama
Podziel się: