DagLer
Fanka BB :)
Pewnie tak ale zawsze wolała kciuka, przecież jej nie utnekciuka duuuzo trudniej oduczyc niz smoczka wiec to niekoniecznie dobrze…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie tak ale zawsze wolała kciuka, przecież jej nie utnekciuka duuuzo trudniej oduczyc niz smoczka wiec to niekoniecznie dobrze…
O widzisz, nawet o tym nie pomyślałamkciuka duuuzo trudniej oduczyc niz smoczka wiec to niekoniecznie dobrze…
No nie wiem, nie wiemPewnie tak ale zawsze wolała kciuka, przecież jej nie utne![]()
dlatego zazwyczaj zaleca sie jednak podawanie smoczka jak jest tendencja do kciuka.Pewnie tak ale zawsze wolała kciuka, przecież jej nie utne![]()
Właśnie tego bym nie chciała, mojej kuzynki córka zamiast smoczka ssała kciuk baaaardzo długo zdarzało jej się nawet jak miała sześć lat a ten palec taki zmarnowanykciuka duuuzo trudniej oduczyc niz smoczka wiec to niekoniecznie dobrze…
nie utniesz ale zwracaj uwagę i wyciagaj zeby nie przywykła... my tak robiliśmy i udało się że się nie przyzwyczaiła. bezsmoczkowa nasza.Pewnie tak ale zawsze wolała kciuka, przecież jej nie utne![]()
A tak się dziś zastanawiałam gdzie się podziewasznie utniesz ale zwracaj uwagę i wyciagaj zeby nie przywykła... my tak robiliśmy i udało się że się nie przyzwyczaiła. bezsmoczkowa nasza.
Ja byłam bezsmoczkowa i ciumkalam palucha, pamiętam, że mi smarowali czymś ale wycierałam to i dalej ciumkałamnie utniesz ale zwracaj uwagę i wyciagaj zeby nie przywykła... my tak robiliśmy i udało się że się nie przyzwyczaiła. bezsmoczkowa nasza.
tęskniłaś?A tak się dziś zastanawiałam gdzie się podziewasz. Co słychać? Jak Natalka?
Czyli twarda sztuka byłaśJa byłam bezsmoczkowa i ciumkalam palucha, pamiętam, że mi smarowali czymś ale wycierałam to i dalej ciumkałam