fredka84
Fanka BB :)
No a jaktęskniłaś?Natalka dobrze- kurde z dnia na dzień widac jak kuma coraz wiecej.Jutro kończy rok
![]()
Jak to rok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No a jaktęskniłaś?Natalka dobrze- kurde z dnia na dzień widac jak kuma coraz wiecej.Jutro kończy rok
![]()
a Kajtek już chodzi?No a jak
Jak to rok. Boszzzzeeee, niedługo pierwsze pryszcze i włosy pod pachami
![]()
Kajtek za dwa tygodnie pół roku skończya Kajtek już chodzi?dzizas zobacz wydawało się że duzo później po mnie w ciąży byłaś a to niecaly rok... ech dobrze ze wyszlo
![]()
Mam 37 lat. Kiedy to smarowali domowymi specyfikami. Jakieś papryczki ostre, musztardy itdCzyli twarda sztuka byłaś. Nie dałaś się zbyć byle maścią
![]()
hahahah czubNo a jak
Jak to rok. Boszzzzeeee, niedługo pierwsze pryszcze i włosy pod pachami
![]()
PO - KAŻ KCIUK!!!Ja byłam bezsmoczkowa i ciumkalam palucha, pamiętam, że mi smarowali czymś ale wycierałam to i dalej ciumkałam
Po krótkim czasie bez ciumkania zrobił się śliczny i długiPO - KAŻ KCIUK!!!
hahaahahah
Obcięty czy WYCIUMKANY???
Pozdrawiam Was wariatki![]()
Mój mąż też ssał kciuka, piękny chłopak, z pięknym zgryzem i palcami z niego wyrósłdlatego zazwyczaj zaleca sie jednak podawanie smoczka jak jest tendencja do kciuka.
No chyba ze ktos woli uciac![]()
Jak się czujesz? Poka brzuszekPO - KAŻ KCIUK!!!
hahaahahah
Obcięty czy WYCIUMKANY???
Pozdrawiam Was wariatki![]()
To teraz masz palec grzebalecPo krótkim czasie bez ciumkania zrobił się śliczny i długi![]()