Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale kupujesz te specjalne dla dzieci?Pan tabletka pisał ze najlepiej oliwa z oliwek lub olej rzepakowy. Na trzecim miejscu wspominał o słonecznikowym. Po 12 miesiącu to już wymieniał więcej rodzajów tłuszczy do podawania
Ok, dzięki! ZamówiłamAha, i reklamował firmę olini. Mają niby dobry skład i są niedrogie
Ja dopiero kilka dni temu zamówiłamOk, dzięki! Zamówiłam![]()
Ja byłam u Babci na wsi, mam marchewki, buraki, ziemniaki, nic tylko rozszerzać dietę. Nie mogę się doczekać, brakuje mi tylko oleju, oby szybko przyszedł. Fajnie, że nasze dzieci akurat w sezonie świeżych warzyw i owoców rozszerzają dietę.Ja dopiero kilka dni temu zamówiłam. I wzięłam ten z olini właśnie
O, fajnie że ci się chce gotowaćJa byłam u Babci na wsi, mam marchewki, buraki, ziemniaki, nic tylko rozszerzać dietę. Nie mogę się doczekać, brakuje mi tylko oleju, oby szybko przyszedł. Fajnie, że nasze dzieci akurat w sezonie świeżych warzyw i owoców rozszerzają dietę.
Moja pewnie też będzie ale wrzucić marchewkę na pare, zblendować to minuta.O, fajnie że ci się chce gotować. Mój zjada po dwie, trzy łyżeczki i nie opłaca mi się stać przy garach
![]()
A patrzyłaś na przepisy dla dzieci z TM?O, fajnie że ci się chce gotować. Mój zjada po dwie, trzy łyżeczki i nie opłaca mi się stać przy garach
![]()