mój lekarz z kliniki powiedział że jak tam pojadę i nic nie wskóram to on mi zleci te badania ponownieJa dostałam kolejny antybiotyk który brałam 3 tygodnie, we wrześniu ponowne badania krwi a w październiku kolejna wizyta kontrolna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mój lekarz z kliniki powiedział że jak tam pojadę i nic nie wskóram to on mi zleci te badania ponownieJa dostałam kolejny antybiotyk który brałam 3 tygodnie, we wrześniu ponowne badania krwi a w październiku kolejna wizyta kontrolna
Nie minie, dopiero się zacznie, ja tak mamJa w ciąży odkryłam moja druga naturęokazuje się, że siedzi we mnie jakaś dzika lwica, aż żałuję jak pomyśle, że po porodzie to pewnie minie
![]()
Hehe brzmi obiecującoNie minie, dopiero się zacznie, ja tak mamChociaż przy bliźniakach to nie wiem czy bym miała siłę
![]()
Są siły, sąNie minie, dopiero się zacznie, ja tak mamChociaż przy bliźniakach to nie wiem czy bym miała siłę
![]()
Hmmm to co pod reka.Ja akurat kanapki smaruje maslem od krowy ale np.smaze placuszki na oleju rzepakowym.Malej nic nie jestMamy rozszerzające dietę
Jakiego tłuszczu (olej,masło) używacie do posiłków? Czy kupujecie specjalnie dla dzieci czy używacie tego co macie w domu? Podajcie konkretne przykłady pliss![]()
Ja myslac o rozszerzaniu diety kupilam maly garnuszek zeby gotowac na parze.Aha nagotowalam sie -raz.Moha wybrzydza i nie chciala jesc.Teraz woli np.farsz z golabkow lub kluchy czy pierogi.Oj bedzie pulchna hak mamusiaO, fajnie że ci się chce gotować. Mój zjada po dwie, trzy łyżeczki i nie opłaca mi się stać przy garach
![]()
U mnie libido do tej pory na -10Zazdro, ja miałam libido - 1000![]()
To nie jest tak źleU mnie libido do tej pory na -10![]()
Tylko ze tam jest minusTo nie jest tak źle![]()
zyje, zyje. Podroz poszla calkiem niezle. Zmeczone jestesmy jeszcze dzis, ale obylo sie bez zadnych grubszych akcji. Jakby jeszcze Polacy nie ustawiali sie w kolejce do samolotu 6h wczesniej to juz wogole@nieagatka żyjesz? Jak podróż?