Tak 4 gorne.Nawet lza nie poleciala.A dzisiaj oj...Co? Cztery?Pierwszy ząb też spokojnie nam wyszedł, drugi mniej, ciekawe co to się teraz dzieje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak 4 gorne.Nawet lza nie poleciala.A dzisiaj oj...Co? Cztery?Pierwszy ząb też spokojnie nam wyszedł, drugi mniej, ciekawe co to się teraz dzieje.
Tak to jest najwazniejsze.Jak przypomne sobie cala droge o to morze lez...to znowu naplywaja do oczuNajważniejsze, że jesteśmy w końcu mamamiJak czasem nie mam siły to myślę właśnie jaką drogę przeszłam i nagle siły wracają jak patrzę na mojego
![]()
mi sie wydaje, ze to nie boli tylko do przebicia, pozniej tez… My z czworkami wyladowalysmy na pogotowiu, tak ja bolalo. Dostala krople o sile lekow na kolke nerkowaMam to samo, takiego ryku to chyba nigdy nie słyszałamA jak to jest z tymi zębami, bo wyszły dwie 1, obie się przebily, a ona nadal płacze, czy to te zęby jeszcze ją tak bolą czy to kolejme idą?
Przyznam, że liczę na krótką przerwę dla mojego biednego dziecka.
W ciąży NieDziewczyny szczepilyscie sie na krztusiec/polio?
W zasadzie możesz dziecku zaproponować wszystko , kompletnie nie ma znaczenia kiedy ważne aby dziecko dobrze tolerowało dany produkt.Co do avokado-właśnie czytałam że powinno się wdrażać od 7mc jak to u Was?
ja dziś wprowadzałam pierwszy raz. Młody bardzo się rozsmakował. Ogólnie można w dowolnej kolejności. Tylko niektórych produktów nie wolno podawać przed ukończeniem roku w tym miodu.Co do avokado-właśnie czytałam że powinno się wdrażać od 7mc jak to u Was?
A wiecie że ostatnio moja siostra dowiedziała się że jak jej syn(obecnie już 5lat ma) miał 2mcbto jej teściowa (taka wredna piz*a) dawała małemu miódja dziś wprowadzałam pierwszy raz. Młody bardzo się rozsmakował. Ogólnie można w dowolnej kolejności. Tylko niektórych produktów nie wolno podawać przed ukończeniem roku w tym miodu.
ja nie mogę co z tymi ludźmi. Po kiego grzyba?A wiecie że ostatnio moja siostra dowiedziała się że jak jej syn(obecnie już 5lat ma) miał 2mcbto jej teściowa (taka wredna piz*a) dawała małemu miódszczęście że nic mh nie było
![]()
i grzybow do roku tez nie, w sensie pieczarek. Lenyxj grzybow chyba do 7go roku zycia sie nie powinno czy jakos takja dziś wprowadzałam pierwszy raz. Młody bardzo się rozsmakował. Ogólnie można w dowolnej kolejności. Tylko niektórych produktów nie wolno podawać przed ukończeniem roku w tym miodu.