Haha +21kgWow, gdzie tam się mieści ta dwójka. Szczupła jesteś
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Haha +21kgWow, gdzie tam się mieści ta dwójka. Szczupła jesteś
![]()
O ja pięknie wyglądasz, zazdroA proszę![]()
Pięknie wyglądacieA proszę![]()
Chcesz być w ciąży przed kwietniem? Jeśli tak, to wystartowalabym z przygotowaniami na początku roku. U mnie zawsze było coś co przesuwalo transfer, a to jakieś badanie, a to covid więc warto dać sobie te 3 miesiące zapasu.Dzisiaj Li kończy 8 miesięcy, kiedy radzicie się wybrać po kolejnego mrozaczka tak żeby nie kolidowało to z powrotem do pracy który pewnie gdzieś w kwietniu wypadnie , nigdy nie miałam transferu mrożonego zarodka i nie wiem co i jak![]()
Super dzięki za odpowiedźChcesz być w ciąży przed kwietniem? Jeśli tak, to wystartowalabym z przygotowaniami na początku roku. U mnie zawsze było coś co przesuwalo transfer, a to jakieś badanie, a to covid więc warto dać sobie te 3 miesiące zapasu.
Oczywiście dasz znać jak zaczniesz? Będziemy razem trzymać kciukiSuper dzięki za odpowiedź![]()
Tez mi sie MOZESuper dzięki za odpowiedź![]()
Napawasz mnie optymizmemTez mi sie MOZEprzydac!! Tyle ze ja mam wracac do pracy pazdziernik/listopad
Wiec w wakacje trzeba jechac by do Czech…